heeee bayagı farklılar birbirinden o iki resim :)
ya insan manzaraların arasındaki muhteşemlige bakarken birden ....................heeee:)
7 FARKI BULABİLECEKMİSİNİZ BAKALIM?
- 1
- 2
yedi fark olduğuna eminmisiniz ?
Okadar dikkatli inceledim sadece üçbuçuk saydım.
bu 7 farkı konu dışında daha önce bulduğum ve çok kişiye buldurttuğum için kolay geldi....
saygılar...
FreeNyedi fark olduğuna eminmisiniz ?koptuğum an,attığım kahkahayı üst komşu duymuş.
Okadar dikkatli inceledim sadece üçbuçuk saydım.halen gülüyorum yav
Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 02 Haziran 2007 21:04
Hocam o kadar dalmışım ki sonunda hala bakıyordum surata... Artık surattaki yedi farkı aramaya başladım... :)
iyide bu resimlerde fark yokki.
kaç kere baktım yok
duruyo duruyo her defasında da bişey çıkıyo bağırıyo onu da anlamadım neyse o
öcüüiyide bu resimlerde fark yokki.olayın espirisini anlayamadın herhalde; zaten amaç o farkları bulmak değil (ki fark yok) o farklara dikkat ederken ki o dalgınlığınla seni birden peydahlanan objeyle korkutmak, olay budur.
kaç kere baktım yok
duruyo duruyo her defasında da bişey çıkıyo bağırıyo onu da anlamadım neyse o
ben değil sen espriyi anlayamadın ya neyse yinede sağol açıkladığın için... :)
dediğin gibi bakınca korktum sağolasın
bende diyorum bu ne..
demek korkutmak içinmiş.. hmm
espirili arkadaşlar sandığımdan fazlaymış burda
Soul_Reaverespirili arkadaşlar sandığımdan fazlaymış burdayok ya burası işte insanların sıkıldığı anlarda kendini rahatlamasını sağlamak için bir yer sanırım
bizde buna bşr katkıda bulunabildiysek ne mutlu bizlere
ben bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok sağolun dostlarım
öcüüben değil sen espriyi anlayamadın ya neyse yinede sağol açıkladığın için... :)espiri yaptığın hiç belli olmuyodu kusura bakma
dediğin gibi bakınca korktum sağolasın
bende diyorum bu ne..
demek korkutmak içinmiş..
belli olsaydı nasıl düşecektin ahahaha :)
öcüübelli olsaydı nasıl düşecektin ahahaha :)
öcüübelli olsaydı nasıl düşecektin ahahaha :)bak bu güzeldi
ya ne bu ya hep bunu yapıyosunuz.
bağlantıya tıkladım o açılana kada rbaşka sayfaya bakayım dedim. iyi ki kulaklığı takmamışım. kulaklık kasanın üstünde duruyodu. nerden geliyo bu çığlık derken açılmaya bıraktığım sayfa aklıma geldi. resmin yarısını gördüm yedi fark falan aramadan kapattım.
hep böyle yapıyosunuz. resimler çok çirkin yaaaa.....
sakin_insanya ne bu ya hep bunu yapıyosunuz.tamamını göremediğin için çok şey kaybetmişsin yaff
bağlantıya tıkladım o açılana kada rbaşka sayfaya bakayım dedim. iyi ki kulaklığı takmamışım. kulaklık kasanın üstünde duruyodu. nerden geliyo bu çığlık derken açılmaya bıraktığım sayfa aklıma geldi. resmin yarısını gördüm yedi fark falan aramadan kapattım.hep böyle yapıyosunuz. resimler çok çirkin yaaaa.....
saymexhayır....bence tamamını göremediği için şanslısakin_insanya ne bu ya hep bunu yapıyosunuz.tamamını göremediğin için çok şey kaybetmişsin
bağlantıya tıkladım o açılana kada rbaşka sayfaya bakayım dedim. iyi ki kulaklığı takmamışım. kulaklık kasanın üstünde duruyodu. nerden geliyo bu çığlık derken açılmaya bıraktığım sayfa aklıma geldi. resmin yarısını gördüm yedi fark falan aramadan kapattım.hep böyle yapıyosunuz. resimler çok çirkin yaaaa.....
evet olabilirde görse zaten kalpten giderdi
ya sanslımıyım şsnssızmıyım bilmiyorum ama resmi ilk gördüğümde pencereyi hemen kapattım ne fark araması ya
ne biçim çığlık atıyo o ya....
sen baştan aramaya dalsaydın o zaman görürdün resimdekimi daha çok çığlık atıyo senmi daha çok çığlık atıyon
ya internet kafede çığlık atmayı denemek istemiyorum.
bu tip resimleri çok arıyomusunuz???
bir kaç konuda daha bu resimlerden gördüm.
(yeni yıl şarkısını hala hatırlıyorum)...
sakin_insanya internet kafede çığlık atmayı denemek istemiyorum.onu hatırlatma o konuyu ben açmıştım ama ilk gördüğümde benden çok korkan oktur ondabu tip resimleri çok arıyomusunuz???
bir kaç konuda daha bu resimlerden gördüm.
(yeni yıl şarkısını hala hatırlıyorum)...
Ben bir bakışta buldum bile hehehe
tırstım kardeşim kafamı bilgisayar masasına çarptım tamda flash belleği takıyordum ha
R3QU3Mtırstım kardeşim kafamı bilgisayar masasına çarptım tamda flash belleği takıyordum haBenim de hoparlörün sesi en yüksek seviyedeydi.Ev inledi.
- 1
- 2