Öncelikle arkadaşlar sistemimi size söyliyim :
+ İşletim sistemi : Windows 7 Professional 64 bit
+ İşlemci : İntel i5-2500K 3.30 GHz
+ Bellek : 8192MB Ram
+ Hafıza : 1TB
+ DirectX 11
+ Ekran Kartı : NVİDİA GeForce GTX 460 1GB
Evet 1. oyun hatam : Assassins Creed BrotherHood
Bu oyundaki sorunum şu oyun oynanmıcak kadar kasıyor . Options dan bütün ayarları düşürdüm hiç bir fark yok . hatta oyun başlarken ezio boş alanda bekliyorya orada bile kasıyor . Oyun orjinaldir . Yinede crack yaptım fakat bir fark yok .
2.Oyun hatam : Assassins Creed Revalation
Brotherhood dan daha az kasıyor . Ama 10 saniyede bir küçük kasmalar oluyor ve bu cidden çok sinir bozucu birşey . Oyun orjinal degildir internetten indirdim .
3. Oyun hatam : BattleField 3
Oyun sorunsuzca açılıyor . Taki Campaign / Resume Game diyene kadar . Resuma game dedikten sonra ekran simsiyah oluyor ardından battlefield 3 çalışmayı durdurdu yazısı çıkıyor . Oyun 2 kere şansa açılmıştı . Tren li bölümü geçtikten sonra diger missiona geçerken aynı sorun yeniden oldu . anlıcanız gibi sorun mission lar arası yoksa oyun yag gibi çalışıyordu . Oyuna crack yaptım kaçkere nafile . TM yazısınıda kaldırdım . Bi türlü çözemedim şu sorunu... Oyun orjinal degildir internetten indirdim .
4. Oyun Hatam : Need For Speed The Run
Beyler oyun sorunsuzca açıldı hatta oynadım . ama 3-4 dakika sonra oyun çalışmayı durdurdu . anlıcanız karşımda simsiyah ekran . Oyun orjinal degildir internetten indirdim .
5. Oyun hatam : Batman Arkham City
Oyunu Sorunsuzca açıldı . fakat bazı yerlerde acayip kasıyor . Oyun oynanabiliyor ama şu kasmalar sinir bozucu . oyun orjinal hiç bir crack yapmadım . ayrıyetten görüntü ayarlarını nerden düşürücegimi bulamadım . optionsda öyle bir yer yok . ve oyunda test etme yeri var orda bazı yerleri yag gibi açıyor bazı yerleri ise kasarak açıyor .
6. Oyun hatam : GTA IV The lost and damned
Evet beyler bu oyunu oynadıgımdan beri ilk başlarda acayip bi şekilde kasıyor . oyun oynanmıcak halde oluyor . bi 10 dk sonra azcıkda olsa kendi haline geliyor ama oyunu aşağı indirince tekrar kasmaya başlıyor . oyun oyjinal degildir korsandır .
7. Oyun hatam : StarWars Force Unleashed 2
Evet oyun süper bi şekilde çalışıyor yanlız bi 10 - 15 dakika oynadıktan sonra cinematik yere gelirse eger ekran simsiyah oluyor ve kapatmak zorunda kalıyorum . Buda çok sinir bozucu birşey . Oyun orjinaldir .
Arkadaşlar 1 tanesi hakkında bile yardım edebilecek durumdaysanız Lütfen bişeyler yazın şimdiden çok teşekkürler...