bende katiliyorum hic aklimiza gelmedi ps3.
700 TL'ye Oyun PC'si
- 1
- 2
senin kadar akılı olamadık art sonuçta adamım isteğine ve büçeşine gülüyorsün 700 tl ye oyun canavarı olmaz diyebilirdindi yeni sistem almışsın vede seneleri hemen unutmuşsun neyse başkada yorum yapmayacağım...
akıllı arkadaşım ben o arkadaşın bütçesime gülmedim asla da kimselerin bütçeleriyle alay etmem.700 tl ye oyun canavarı sistem yazmasına güldüm sadece.bu arada ben zengin felan da değilim.hatta kalbur üstü de sayılmam.ben orta halli bir TC vatandaşıyım.ben senelerce ayakkabı kutusuna 1 tl madeni para atarak deha geçenlerde yeni sistem aldım.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (204102) ~ 19 Ekim 2012 19:25
senin kadar akılı olamadık art sonuçta adamım isteğine ve büçeşine gülüyorsün 700 tl ye oyun canavarı olmaz diyebilirdindi yeni sistem almışsın vede seneleri hemen unutmuşsun neyse başkada yorum yapmayacağım...ya arkadaşım neden anlamıyorsun.ben neden arkadaşın bütçesiyle alay edeyim ki.belkide arkadaşın mali durumu benden iyidir.
ben sadece 700 tl ye oyun canavarı kısmına güldüm yazdım.
açıkçası şöyle düşündüm ben.bu arkadaş galiba bilgisayar parçaları konusunda hiç bilgisi yok ve standart oem ürünlerle oyun canavarı sistem kurulabiliyor zannettiğini sandım.örnek vereyim benim eniştem harbi harbi zengindir.hem de öyle böyle değil.ama gel görki adama geçenlerde sana uçuk bir sistem yapayım dediğim de bana ne desin beğenirsin. 1000 tle yetermi.
yani adam bilmiyor ki parçaların kaç para olduğunu.anakartın fiyatını sorsan enişteme 50 lira edermi der sana.
demek istediğimi anlatabilmişimdir inşallah.
ben kesinlikle başkasının mali durumuyla alay etmem ve gülmem.hayatımda sevmediğim en aşağılık iştir çünkü.
Eğer bütçen 1000 TL'den fazla değilse oyun bilgisayarına paran yetmez/yetmeyebilir.
Onun yerine:
bir 700 TL'ye konsol al bol bol oyna üstelik oyunları gayet iyi oynatır.
PS3 Donanımı ve Xbox 360 Donanımı:(2 özelliğini yazdım yeterlidir)
3,2 GHZ 3 çekirdekli işlemci
nVidia/AMD 550 MHZ/500 MHZ ekran kartı
Yani istediğini topla konsoldan daha iyi performans alamazsın.
[Detroid'e kesinlikle katılıyorum.]
- 1
- 2