öncelikle herkese merhaba bugün indirdiğim 720 p filmi açıyorum yaklaşık 3 sn sonra görüntü duruyor bu neden oluyor oynatıcım gom player ekran kartım sapphire ati radeon hd 5770 1gb (paylaşımlı 4gb)
702 p film
gom boş bi codec programı mkv formatında filmi yarıya kadar izlerdim donuyordu sonra ses geliyordu görüntü yoktu sonra tersi oluyordu ağız tadıyla bi savaş filmi izleyemiştim sonra ne kadar codec paketi varsa kaldırdım ve K-lite codeck 7.1.0 (full) sürümü indirdim kurdum ve o filmi yüksek ses ve görüntü kalitesiyle çekirdek çıtlayarak izledim gomu kaldır dediğimi kur izleyeceksindir..Saygılar
gomu kaldırdım k-lite yi kurdum yine aynı yerde takıldı ama bu sefer biraz daha ilerledi görüntü karıştı durdu
oynatıcı olarak vlc çok iyi iş yapıyo bence. ama o sorun arasıra bende de oluyodu. bikaç kez yeniden başlatıyodum. geçmezse kapatıp yatıyodum. ertesi gün izliyodum :)
bide bs player ile izlemeyi dene.. bende gom kullanıorum bi problem yok.. bs dende çok memnunum..
bütün programları denedim hiç biri olmadı windows 7 64 bit kullanıyorum ondan olabilirmi