74.000 Kişi Turkcell'e Geçti
İlk faturalarını alsınlar da hele... :P
Turkcell, benim evde çekmiyor örneğin. Sürekli kesintili iletişim yaşıyorum. O yüzden en çok kapsama alanı hikayesine inanmıyorum. Evim nerde mi? Beşiktaş / İstanbul... Hani öyle ücra bir mezra olsa :P
Günde 3 smsten sonrası bedava olayı güzel. Ancak faturalı hattı kimseye tavsiye etmem. Bir kere telefonum bozuldu diye annemin telefonunu almıştım 1 aylığına. 87 YTL fatura geldi apışıp kalmıştım Eğer öğrenciyseniz %100 kontörlü hat ve kampüscell tavsiye ederim. =)
turkcell çok pahalı hiç tavsiye etmem
pahalı ama kaliteli hiç yoktan avea da 8. aramamda arkadaşıma ulaşabiliyorum ...
Turkcell çok kazık. Ama gerçekten şu aralar çok iyi kampanyaları var. Ama ne olursa olsun kontör çalıyor !
Babamın göz göre göre kaç kontörü gitmişti. Bakıyor 10 kontör,5 dk sonra bakıyor 8 kontör kalıyor... Bu hep böyle...
En iyi Avea bence
ilk ayda 330bin kişi numarasını taşımış oranladıgımız zaman turkcell den avea ve vodafone kaçış oldugunu gösteriyor :D
uzun süre türkcell kullandım gevur paraı ile beş para etmez
bence turkcell türkiyenin en büyük gsm operatoru ben bugune kadar telefonun
çekmediğini gormedim
turkcele gecenler bu ya turkcell den kacanlar :D
avea ogrencı ıcın en ıyısı =) sms kampanyası konusma kampanyası bunu tarıfe olarak kakalamaması =) yanı su olacaksın bu olacaksın demememesı super =)
turkcell de kampuscell vodofonede doya doya konus mu neydı =) tarıfe hepsı dıger haklarını kaybedıyorsun ..
benım turkcele verecek kalıtelı gelırım yok =) o ayrı