Merhaba arkadaşlar 750 liram var bir laptop almak istiyorum marka model önerilerinizi bekliyorum. Sizlerin yorumlarına göre kesinlikle bi tane alacağım lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum Bugun yada yarın alcam
şimdi aldığım tavsiyeler bunlarıda değerlendirirseniz birde arkadaşlar laptop ta paylaşımlı ekran kartı yada paylaşımsız ekran kartı hangisini önerirsiniz fiyatta esneme olabilir 800 de olur ama sağlam bişe olsun. Şimdiden Teşekkürler
750 Liram var Laptop Önerisi Acil Lütfen
Böyle günlük işler için kullanacak isen önerim..
PACKARD BELL TK85 DUAL CORE P6100 2.0GHZ-2GB-250GB- MAX.INTEL -15.6''-CAM-DVDRW-W7STR
Eğer hem günlük hemde biraz oyun için istiyorsan..
PACKARD BELL TK85 DUAL CORE P6100 2.0GHZ-2GB-250GB-.512MB HD5470 -15.6''-DVDRW-CAM-W7STR
Böyle günlük işler için kullanacak isen önerim..Peki arkadaşım 512 mb paylaşımlı ekran kartı olması oyun ıcın sıkıntı yaratırmıPACKARD BELL TK85 DUAL CORE P6100 2.0GHZ-2GB-250GB- MAX.INTEL -15.6''-CAM-DVDRW-W7STR
Eğer hem günlük hemde biraz oyun için istiyorsan..
PACKARD BELL TK85 DUAL CORE P6100 2.0GHZ-2GB-250GB-.512MB HD5470 -15.6''-DVDRW-CAM-W7STR
evet gördüm kardeşim ama birde bben buldum ikinci üründe sadece marka farkı var http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=48238 buda acer ama özellikler aynı bı bakarsan hangısını alayım sence birde hangısı ısınma veya servis problemı cok acer in servısı daha cok dıye bılıyorum ama cevap beklıyorum teşekkurrler
Sen en düşük 800 lira dedin bende fazla geçmemeye çalıştım neyse..Normalde 2 sindede ısınma problemleri var..Eğer çok ısınırsa laptop soğutucusu al..Leptop çok fazla işlem yaptığı zaman ısınır.Mesala çok ağır oyunlarda...Tercihe gelirsek acer kasa tipi ve şıklığı packerd bell den güzel ve serviside iyi olduğundan aceri alabilirsin..
ısınma problemi sogutucu ıle çözülür yanı uzun işlem yapabılır 2 saat felan oyun oynayabılırsın dimi
çok teşekkürler arkadasım acer bnımde kafama yattı ama birde bişe sorcam simdi fiyatı 970 tl bu fıyata bundan daha ıyı bulurmuyuz ısınma problemı olmayan belkı ekran kartı daha yuksek ?
970 tl ye alabileceğin en iyisi bu..Isınma yıda fazla kafana takma ısınma anca 3-4 saat açık kalırsa tam bir ısınma olur.Bu arada o paraya biraz daha iyisini alabilrisin fakat ben casper marka tercihim değildir ama Özellikleri kat kat iyidir.Şuan indirimde..Tercih senin..
CASPER CORE I3 370M -2.40GHZ-3 GB DDR3-320GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT335M-CAM-BT-W7BAS
970 tl ye alabileceğin en iyisi bu..Isınma yıda fazla kafana takma ısınma anca 3-4 saat açık kalırsa tam bir ısınma olur.Bu arada o paraya biraz daha iyisini alabilrisin fakat ben casper marka tercihim değildir ama Özellikleri kat kat iyidir.Şuan indirimde..Tercih senin..CASPER CORE I3 370M -2.40GHZ-3 GB DDR3-320GB-15.6"-DVDRW-1024MB GT335M-CAM-BT-W7BAS
verdiğin ürün daha kalıtelı duruyor ekran kartı işlemci hızı vs bunuda düşünebilirim ama neden tercihim degıldır dedın onu söylersen sevınırım bnde bi yanlıs yapmayayım :( sebep ne
Casper saymakla bitmez...Kalitesiz ürünler kullanır.Isınma sorunu var,servisi berbat vb...Şöyle casperın aynı özellikte güvenilir ısınma porblemi olmayan aldınmı 1 kere alacam diyorsan birazcık paraya kıyacaksın bütçene en uygunu Dell eğer pahalı geldiyse acerı al derim casper daki özlleiklere aldanma..
DELL INS. 5010 CORE I3 370M-2.40GHZ-3GB-320GB-15.6"-DVDRW-1024MB HD5650-BT-CAM-W7BAS
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=50509
817TL... ve LENOVO en azından iyi bir markadır...
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=50509arkadasım ekran kartı paylaşımlı diyor biraz oyun için kullanabılırım sorun olmaz mı ayrıca ekran kartı kaçlık belırtılmemiş :(
817TL... ve LENOVO en azından iyi bir markadır...
Sende taktın ha paylaşımlı paylaşımlı.750 Tl ye Crysis oynatan laptop Casper bile yapamaz.
Diz üstü pc de Asus, Hp, Toshiba ve sony den şaşmayacaksın
Sende taktın ha paylaşımlı paylaşımlı.750 Tl ye Crysis oynatan laptop Casper bile yapamaz.:) valla takıntı oldu harici olsa daha iyi olur işte 1000 tl olsa :( valla yeterkı isteklerımı karşılasın en fazla 1000 :) fazla param yok öyle taksitle felan ugrasmak ıstemıyorum aynen dediğin gibi pes 2011 crysis gibi oyunları kaldıran dizüstü lazım :)
arkadaslar paraya kıydım ve bu ürünü almış bulunmaktayım :) süper bıse aldım diye düşünüyorum sizce
http://www.bimeks.com.tr/urun/10 ... -lx-r8b02-008-.aspx