sistemime 7600 GT alıyorum nasıldır?
yeterli performans verirmi?
kullananlar memnunmu?
7600 GT kullananlar!!
en iyi orta sınıf karttır.endişelenmeden alabilirsin.
İyi secim.128 bit olması bi dez avantaj olabilir.Ama hızları yuksek bu kartın.
hmm gönül rahatlııyla aliim o zaman...benki ATI hastası ATI hayranı bi adamım çok uzun zamandr ilk defa GEforge alıcam biraz hüzünlüyüm tabi..:(..ATIM aşkım benm ya...keşke ATI pantalon gömlek telefon,hesap makinesi fln üretse de hep onlardan alıp kullansam..tamam iş fetiş boyutuna uzanıyo biraz ...
o kadar atici isen bence x1800 gto yu bekle 7600 gt ile benzer bir kart.aynı fiyat.
enes_fbYa hasta mısın? Konu bir senesini geçimş. Adam bu soruyu ne zaman sormuş.Kartı çoktan alıp eskitmiştir bile. Yeni kart peşindedir bu adam. Kalkmış cvp yazmışsın.Bu aralar moda oldu herhalde.Son Düzenleme: ufuks ~ 28 Mayıs 2007 13:49
arkadaşlar bende palit 7600 gt var driver ını güncelleyeyim dedim nvidia nın sitesinde en son sürücüsünü indirdim ve pc ye kurdum.fakat şu an ekran monitörün çerçevesine sığmıyo.çözünürlüğü düşürdüğümde sıüıyo.ben 1440 a 900 de tutardım ekranı 1024 768 yapmak zorunda kaldım.monitörüm 1440 900
19 wide lcd.
Bilgisayarım sağ klik-özellikler-ayarlar-gelişmiş-monitör-ekran yenileme sıklığını 85 hertz yap ve tamama bas.Yalnız sıra olayı önemli önce çözünürlüğü ayarla ondan sonra dediğim şeyi yap.