leadtek 7600gt almayı düsünüyorum.Gold bilgisayarda 216$+kdv,hepsiburada'da 219$+kdv,Bu fiyatlardan daha ii biyer bilen varsa yardımlarını bekliyorum...Asus biraz pahalı geldi 245$+kdv civarında...Ekran kartı Msı k8n-diamond üzerinde kullanılacak...online olmasına gerek yok istanbulda adres de olabilir,tercihen avrupa yakasında...Şimdiden teşekkürler
7600gt arıyorum
LEADTEK 256MB Winfast PX7600 GT TDH (PCI-E) Ekran Kartı 207$+KDV mavi bilgisayarda.
sağol da....Stokta görünmüyor
BAk arkadaşım eğer nvidianın 7600GT gibi yüksek bir modelini alıyorsan.Sende biraz oyun manyaklığı war die tahmin ediyorum.Nese sadede gelelim sana ben ATI derim.Bide neden Leadtek olduğunu sorarım.Daha iyi markalar warken.Tabiki fiyat uygunluğu arıyosun.Ama ben ATI X1800 serisinin iyi bi üyesini tercih ederim.
Ama yinede karar senin....
Bu arada anakart ve işlemcin ne ???
arslankurtEkran kartı Msı k8n-diamond üzerinde kullanılacak...işlemci amd x2 3800...SLI mevzuundan dolayı nvdia düsünüyoruz...fiyat performans önemli bir kriter...
orta segment için 7600gt gayet iyi
üst segment 1900Gt uygun fiyatlı ve yüksek perf
daha iyisi için X1950XTX ama 560 dolar
7600gt bulmak zor.Ben hiçbir stokta bulamadım.Bulunabilinirse 1800gto cok daha iyi secenek
kendim için aramıyorum abim için özellikle de gigabyte 7600gt hoşumuza gitti...Yoksa ben 1900gt'lere göz diktim...Bi de 1650pro ve 1650xt'leri merak ediyorum.Prolar nette var ama xt'ler hakkında sadece çıkış tarihi vardı ...O da Türkiye'ye ne zaman gelirse
abicim gigatekten xfx 7600 gt alın bırak 1600 den dahaiyi
yaw deli etmeyin beni!!!