Benim internet 8 Mbit olduğundan beri siteler yavaş açılıyor. Sanki 1 Mbit gibi...
Önceden 1 Mbit kullanıyordum. Arada neredeyse fark yok. Chrome, ie, firefox, opera...
Sizinde öyle mi?
8 Mbit Düşük Hız
- 1
- 2
arkadaşlar internet yavaş olma nedeni olarak yıldızları göstermiştim ya ondan dolayı değilmiş bu günlerde meteor yağmuru varmış ondan kaynaklanıyo diyorlar akşama cama çıkıp gökyüzüne bakın 100e yakın yıldız kayacakmış ama istanbulda çok ışık var gözükmeyebilir
arkadaşlar internet yavaş olma nedeni olarak yıldızları göstermiştim ya ondan dolayı değilmiş bu günlerde meteor yağmuru varmış ondan kaynaklanıyo diyorlar akşama cama çıkıp gökyüzüne bakın 100e yakın yıldız kayacakmış ama istanbulda çok ışık var gözüİlginç... Bi meteorların internetimize karışmadığı kalmıştı İzlemesi güzel de Ankada'da izleyemem herhalde
Peki arkadaşlar siz şöyle diyorsunuz: Bizim hızımızda 1, 2, 4 mbit'e sabitleme diye bir şey yok. Hattımız o an ne kadar alabiliyorsa o kadar alıyoruz. Atilla abi için bu genelde 6 mbit. Benim de sorum şu: Ben şu anda 4 mbite sabitlenmiş bir NETLİMİTSİZ kullanıyorum. Ve TTNET merkeze gidip sorduğumda "6 mbiti alırsınız; 8'e çıkartırsak riskli, kopabilir." dediler. Ben de o yüzden biraz düşünceliyim. Direk sınırları kaldırtsam ne olur diye. Görüşleriniz nelerdir? </p
Peki arkadaşlar siz şöyle diyorsunuz: Bizim hızımızda 1, 2, 4 mbit'e sabitleme diye bir şey yok. Hattımız o an ne kadar alabiliyorsa o kadar alıyoruz. Atilla abi için bu genelde 6 mbit. Benim de sorum şu: Ben şu anda 4 mbite sabitlenmiş bir NETLİMİTSİZ kullanıyorum. Ve TTNET merkeze gidip sorduğumda "6 mbiti alırsınız; 8'e çıkartırsak riskli, kopabilir." dediler. Ben de o yüzden biraz düşünceliyim. Direk sınırları kaldırtsam ne olur diye. Görüşleriniz nelerdir?öyle bir şey yapma.santraline git.şirin gözük.abi kaça kadar kaldırırız diye sor.6 derse 6.8 derse 8 yaptır.benim 30 kaldırıyor 8 kullanıyorum.
Hem 35 mbit kaldırıyor diyorsunuz hem de 6-7 mbit geziniyorum diyorsunuz o nasıl olacak?
öyle değil ama benim evin içine kadar 30 kaldırıyor.yani benim bakırlar henüz yeni.evin içine girince 11 e düşüyor.modeme girince ise 7 :D :D :D.ev içi kablollamam kötü.7 de yetiyor :D
- 1
- 2