BİRİ 8MBİT SINIRSIZ İNTERNET KULLANIYORUM FİBER OLMAMASINA RAMEN 950KB İLE DOSYA ÇEKİYORUM VE AYLIK 49TL YE 15GB KULLANIM HAKKI DİYE BİŞEY YOK BU AY 200GB FALAN OLDU GALİBA KESİN BİRİYE GEÇİN DERİM
8 Mbit yine mi delirdi...
- 1
- 2
BİRİ 8MBİT SINIRSIZ İNTERNET KULLANIYORUM FİBER OLMAMASINA RAMEN 950KB İLE DOSYA ÇEKİYORUM VE AYLIK 49TL YE 15GB KULLANIM HAKKI DİYE BİŞEY YOK BU AY 200GB FALAN OLDU GALİBA KESİN BİRİYE GEÇİNBende BİRİ kullanıyorum. Sonuçta ttnet hatları... sözleşmedeki adil kullanım hakkı da aynı...hızı azaltmamalarının nedeni bulunduğunuz bölgede çok yoğunluk olmaması da olabilir.
BİRİ 8MBİT SINIRSIZ İNTERNET KULLANIYORUM FİBER OLMAMASINA RAMEN 950KB İLE DOSYA ÇEKİYORUM VE AYLIK 49TL YE 15GB KULLANIM HAKKI DİYE BİŞEY YOK BU AY 200GB FALAN OLDU GALİBA KESİN BİRİYE GEÇİNİlk bir kaç ay, kota uygulamazlar.
Çünki en etkili reklâm;
Müşterinin samimi tanıklığıdır.Bir süre sonra 1024 kbps'yi de arar hâle gelmezsiniz umarım.
8Mbit'i 99 TL ile verirken,
Aynı hızı 49 TL'ye kullandırtmazlar.Bu işleri okuyunca şu fıkrayı hatırladım.
Adamın birisi ölünce Cennet ve cehennem kendisine gösterilmiş.
Cennette hep dua edenler, İbâdet edenler;
Cehennemde ise, ne kadar şuh görünümlü kadın varsa toplanmış.
Adam kadınları görünce yamulmuş ve "Cehennem'i isterim" demiş.
İçeri girip de ateşle karşılaşınca dayanamayıp sormuş.
"Yahu az evvel gördüğüm hâtunlar nerede ?"
Görevli Melek şöyle demiş.
"O, bir reklâmdı"Son Düzenleme: alpagun ~ 02 Ekim 2010 15:44
walla bu ay 200gb falan oldu heralde hiçde hız azalma yok ama mustei hizmeti çok kötü bazen hattım kaldırmıyo diye 5mbite sabitliyolar bende kafayı yiyom 4 5 defa arıyom geri 8mbit oluyo
ANKARA EMEKTE OYURUYORUM İNDİRME HIZIMIN FİBER OLMAMASINA RAMEN 1259KB OLDUHUNA FLN SAHİT OLDUM BİRİ SÜPER YHA
Valla benim ;
Ne o kadar hafızalı bi HDD'im...
Ne o kadar stabil internetim...
Ne o kadar huzurlu evim...
Ne o kadar düzgün verilen bi elektrik...
Ne o kadar dayanıklı bi sistemim...
Ne o kadar indirdiklerimi teker teker izleyeceğim zamanım...
Olmadığı için ; o işlere uzağım :)
Görüyorsun varlık içinde yokluk çekiyorum
Valla benim ;Zamanım yok diyorsun her yerden fırlama cevapların,her konuda mesajların..!Bence zamanın var sistemi topla pm at filmleri ayarlarım ben.
Ne o kadar hafızalı bi HDD'im...
Ne o kadar stabil internetim...
Ne o kadar huzurlu evim...
Ne o kadar düzgün verilen bi elektrik...
Ne o kadar dayanıklı bi sistemim...
Ne o kadar indirdiklerimi teker teker izleyeceğim zamanım...
Olmadığı için ; o işlere uzağım :)Görüyorsun varlık içinde yokluk çekiyorum
Zaman yok dememden kastım o kadar dosya indirip izleyemem. Tamam arşiv severim ama onları izlemezsem olmaz. Yukarda yapılanlar bana tamamen ters düşüyor.
Zaten yardım etmek için mesaj atıyoruz zevk olsun diye değil.
Ayrıca sistem topla demişsin küçük bi ayrıntı var ;)
- 1
- 2