ACER EME430-102G25MI NOTEBOOK
Arkadaşlar bunu Aldım Sizce Nasıl .Beyenmessem Başka Ürünlede Değişebileceğimi Söylediler O yüzden Size soruyorum
netbooklara göre ekranı büyük Ve netbookdan ucuz olduğu için aldım
sizce İyimi Özellikleri ve Şuanki Oyunları Minimumda Kaldırırmı
50 Tl de Hediye Çeki Verdiler
800 Tl'ye Acer NoteBook Aldım Sizce Nasıl ?
Senin kaldırmasını istediğin oyunlar ne?Yüksek kaliteli oyunları kaldırmaz...
Netbook amacın olduğu için aynen dediğin gibi ekranının büyük olması avantajına gelmiş. Ama 800 Tl ye c2d varmı bi baksaydın.
Çok Araştırdım Ama Bu Fiyata Başka NoteBook Bulamadım Hepsi NetBook ve ekranları 11'
Benimde 900 TL Param Vardı Aslında İyi Oldu
Fazla Bi Oyun Oynamıcam ama şuanki Bütün OYunları Çalıştırmazmı Minimum Ayarlarda :S
ve teknosadan aldım
güzel fiyat güzel donanım teknosa vb. bir mağazadan mı aldın yoksa sıradan esnaf türü bir yerden mi. çok makul bir fiyat.
İnternet için düşünülmeden alınabilir.
Oyunlarda çok umut bekleme online oyunları ve Counter Strike rahat oynarsın, diğer oyunlarda baya bi ayar düşürmek gerekir.
Fazla Özelliği Var Demek İçin Koymuşlar Demekki
Bende Bu REsmi Çıktı Alıp Öyle Gitmiştim Tek Tek İnceleyip Almıstım 3 Gün Oluyor Alalı
Sesi Çıkıyor - Evet Diyecek HAlleri Yoktu Heralde :d
Notebook u Geri Vermiyim Ozaman ve Oyunları Yüklemeye Başlıyayım :)
50 TL Hediyesinede NoteBook Soğutucu falan Aldım
Hayırlı olsun. Pek umut etme çok güzel şeyler verecek bana diye. Anca parasının hakkını verebilir.
Teknosa Malına Göre İyi...
Ama Fiyatı Her Yerde Aynı
HepsiBura.com da Bile var
bütün oyunları açmaya bilir veya baya bi ayar düşürmen lazım eğer oyun oynamak istiyorsan daha yüksek bi model almanı tavsiye ederim acer i pek tavsiye etmem
Kısmetse yakın zamanda bende böyle bi alet alacam :)
Para biriktsin biraz taksite girerim heralde tahminen Ağustos son'u bi aksilik çıkmazsa :)
Oyun oynamıyorum zaten tam bana göre bunlar :)