arkdaşlar pcmi açıyorum msni açamıyorum adresimi ve şifremi yazıyorum..hizmet gecici olarak kullanılmadığından windows live messenger oturumu açaılamadı.lütfen daha snra tekrar deneyiniz die bir ileti alıtorum msn hata kodu:800706b5 bu.arkdaşlar pcmi yenieden tekrar başlattımda düzeliyor sürekli böle nasıl çözebilirim bu sorunu yardım lütfen .........
800706b5 kodlu hata
aynı problemle bende karşılastım.
fakat sonra arkadasım msn yı sılıp vırus taraması yaptıktan sonra yenıden indirip kurmamı yada bazı krtarma programı varmıs onları denememı soledı sılıp vır. taramasından sonra tkrr yukledım sımdı calısıyor.
s.a kardesım sn pc den anlıyorsan su msn yı ekle bilal_bilal@hotmail.com onu ekle bı sorum var yha bn pc ye format attım bazı programları açmıyor örneğin silkroad ı oynuyorum açmıyor directX SDK dosyasını istiyor inidiriyiroum pc donuyo çözümünü biliyorsan
lütfen kardesım
CCleaner programını kurun sorun kalkar..
arkadaşlar guncelleştirmeyle ilgili bişi heralde system restore yapınca duzeliyo onuda baslat-programlar-donatılar-system tools- back up status den yapıyosunuz pc yi geçmiş tarihin yuklemlerini yapıyo haliyle son guncellemeler gidiyo