olur abi, eyüp bu forumun sayılı insanlarından, iyi ki aramızda, burak ben de arkandayım dostum, SPIKA5 sen de ne yap ne et şu çocuğa bir şekilde iyiliğin dokunsun, çünkü bayağıdır araştırıyor ama bir sonuca varamadık maalesef, belki sen bu işi çözersin.
80630.com
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hepinize cok tesekkur ederim....
arkadaslar spika tan hic ses cıkmıyor.unuttu herhalde bizi:(((tam bulmusken elden kacırmak buna derler...
forum izleniyor 80630dan ben buradan ne diyebilirim ki ayrıca sarı kartlıyım ben davette yollayamam davet yollayacak birini de bulamıyorum üzgünüm..
Yaw burak seninle bi msn den görüşelim kardeş bu olay canımı sıkıyor artık hayır sen istemesen şu siteyi takmayacaz bile ama çok önemli bir siteymiş gibi peşinden koşturuyoruz biz burada o siteden daha içerikli daha iyi tasarım ve programlama bilgimizle daha iyisini yaparız ama senin için koşturuyoruz. Bu forumda yüz tane programcı 50 tane web tasarımcısı insan var....
Herneyse biraz daha sinirlenirsem toplayacam burdan bizim çocukları hep beraber oturup 88888.com biz yapacaz la havle vela....
eyup cok tesekkur ederim...bosver kafana takma o kadar...ben de 80630.com a sinir oldum aslında.bende programcı sayılırım.biraz daha gelistirebilirsem kendimi orayı hackliyecegim:)))senle de msn den goruselim.senin gibisi zor bulunur.....
msn adresimi yazmayı unutmusum gerci profilimde var ama...
b_u_r_a_k_@hotmail.com
Gorusuruz....
Ok kardeş msn nini aldım inşallah online olduğumuz bi zaman sohbet ederiz... Kendine iyi bak. Oh be en sonunda seksen bin küsür mevzusunu kapatacaz....
Ok kardeş msn nini aldım inşallah online olduğumuz bi zaman sohbet ederiz... Kendine iyi bak. Oh be en sonunda seksen bin küsür mevzusunu kapatacaz....
selim ve eyup sizden bugun icin ozur diliyorum.mesengerim birden kapandı ve bir daha acamadım sorunun ne oldugunu bilmiyorum.umarım sorunu en kısa zamanda cozebilirim ve sizle tekrar mesengerdan gorusuruz....
Aynen seninle tekrar görüşürüz...
Arkadaşlar ben yeni ac90 üyesiyim.Sorularınızı yanıtlarım fakat üyelik gönderemem haberiniz olsun.
Kardeşim bende ac90 üyesi 10 tane adam getireyim sana biz burak arkadaşımıza 80630 üyeliği arıyoduk ama artık aramıyoruz boşuna yorma kendini...
ewet artık istemiyorum gercekten.80630 com uyesiyseniz bile gondermeyin....
THE END
:)
ii hoş güzelde , bu sitenin adı niye" 80630 " n anlamı var bu rakamların . (bu sorumun cevabını önceden yazmışsanız kusura bakmayın ama 7 sayfayı baştan okumak istemedim )
daha once sorulmadı.bende anlamını bilmiyorum hicte arastırmadım.bundan sonra da beni ilgilendirmiyor zaten:)))
Arkadaşlar site içeriği hakkında biraz daha bilgi vermeniz mümkün mü?Tam olarak ne işe yarıyor bu site?