ıyı aksamlar degerlı chıp uyelerı benım sorunum msn den sureklı 8100030d hatası alıyorum ılgınc ama sadece benım pc de vee kendı sahsı msnden bu sorunla karsılasıyorum.baska msn acıyorum ne bır hata ne bır sorun sadece bu hata benım msn adresım acılırken oluyor. kapanıınca msn nem Windows Live Contacts su dosyanın ıcındekılerı sılıyorum sonra acılyıor msn 30 ,45 dk bazen 1-2 dk ıcınde hata tekrar gelıyor pc saatım dogru daha once xp yukluydu aynı hatayı verıyordu kendı kendıme dusundum.format atarsam gecer dıye formatladım vısta ultıma kurdum 2 gun sonra aynı hata....cok sıkıldım vee cok sınırlenıyorum artık pc parcalayasım gelıyor bır yardım edersenız sevınırım......
8100030d HATA KODU
ewt arkadaşlar bugün o srun bendede oldu ne yapmamız lazım..
Bakın bu sayfanın altında aynı hata ile ilgili konular var. Konuları okuyarak çözüm bulabilirsiniz.
arkadaslar ben msn 2009 sıldım msn 8.1 kurdum sımdılık sorun yok ınsallah olmaz yıne de tesekurler yardımlarınız ıcın ....
C:/Document and Settings/HESAPADIN/appdata/local/microsoft/Windows Live Contact
Üstteki yol XP için geçerli VİSTA kullanıyorsan c:/users/HESAPADIN/appdata/local/microsoft/Windows Live Contact
Klasörünün içini komple silmen yeterli..
C:/Document and Settings/HESAPADIN/appdata/local/microsoft/Windows Live ContactCiim sana cok tesekkür ederim benim pc vista ve yaklasık 4 gündür pc ye yapmadıgım kalmadı ve üstüne üstelik bu pc yi alalı 1 ay oldu..kafayı sıyıracak durumdaydım bakmadıgım forum sormadıgım kimse kalmadı.. ve sırf sana tesekkür etmek ve diğer benim gibi bu sorunu yasayan arkadasları aydınlatmak için üyelik aldım... cok tesekkür ederim.. Allah razı olsunÜstteki yol XP için geçerli VİSTA kullanıyorsan c:/users/HESAPADIN/appdata/local/microsoft/Windows Live Contact
Klasörünün içini komple silmen yeterli..
benim hala olmadı bu program files ın içindeki windows live contact değilmi hiç bişey yapamıyom internete bile giremiyom açmıyo sayfaları
benim hala olmadı bu program files ın içindeki windows live contact değilmi hiç bişey yapamıyom internete bile giremiyom açmıyo sayfalarıarkadasım senn net sayfalarını acamamanın bununla bi ilgisi yok bildigim kadarıyla baska bir sorun olabilir ama bende pc den tam olarak anlamam yanlıs bir bilgi vermiş olmayayım