Beyler iki ekran kartı arasında kaldım.8600 GT sonic mi 8600 Ultra mı?Özellikle 8600 Ultra yı tavsiye eden Egemen hoca ve diğer arkadaşların görüşlerini bekliyorum.
8600 Ultra yı bekliyim mi yoksa 8600 GT sonic i al
bence haziranı bekle. amd ninde orta sınıf ekran kartları çıkacak ve fiyatlar muhtemelen iner. 2 kartıda görüp öyle almak daha mantıklı.
İki ekran kartı arasında öylece bekleyip sıkışmaya değmez bence.Yoksa oba arkadaşın dediği gibi hazirana kadar beklersen işin yaş.Teknoloji sürekli geliştiriliyor.Bence ikisini birden al :)
8600GT Sonic ile 8600GTS arasında baya fark var.
Hele 8600Ultra çıkınca tartışılmaz fark olur.
(Bu arada 8600GT Sonic 8600GTS'ye benzer şekilde yine 8600GTS diye de yazılıyormuş dikkat etmek lazım.
8600GTS ile 8600GT Sonic aynı şey değil.)
bence oba arkadaşımız haklı madem bu kadar bekledin biraz daha bekle
cevaplarınız için sağolun
bence hiç alma... 1 sene bekle dx 10 için bence çoook erken... sli 8800gtx bile crysisden 15 fps alıyo...
freemanf1bence hiç alma... 1 sene bekle dx 10 için bence çoook erken... sli 8800gtx bile crysisden 15 fps alıyo...bu kartlar en az bir sen daha devam edecekler yani 1 yıldaha yeni karlar çıkmayacak bu yüzden dir ki bir yıl daha ister istemez bu kartlarla idare edeceğiz dediğin oyundan performans almak içinde zaman sürücüleri iyileştirme yoluna gideceklerdir
evet crysis de AA ve AF kapaliyken performans yerlerde surunuyor. ayni sey kendi kartim icin oblivion da olmustu. 6600 ekran kartimda oyunu oynamak icin bazi detaylar orta duzeydeydi ve yuklemeler biraz uzun suruyordu. sonra oyunun bir yamasini buldum ve tum detaylar acikken bile kasintisiz calisti.
mesela hl2 nin ilk çıktığı zamanı hatırlayın o zamanın en baba kartı 9800xt sanırım o kartla half life 2 yi full detay oynayamıyorduk ama sonra x850 ler x1800 ler çok rahat kaldırmaya başladı yani anlatabiliyormuyum bilmiyorum ama kartlar evrim geçiriyo ve yeni kart almak pek mantıklı değil kanımca...
yinede bana gore 8600 ultra ve dengi ATI kart en ideali olacak. 8800GTS nin de fiyatlari 6 ay icinde duser o da alinabilir. arkadasim 9550 ile full detayda oynayabiliyordu HL2 yi. 1GB bellek ve tek cekirdek 775pin 3.0Ghz islemcisi vardi. cok aksiyonlu sahnelerde anlik durakalamar oluyordu ancak oynanabilirligi etkilemiyordu. crysis duruma care bulmazsa oyunu kimse oynayamaz.
hem daha nvidia 9XXX ve ATI 3XXX gibi isimlere sahip kartlar en az 3 yil cikmaz piyasaya. 8XXX ve 2XXX serisini sonuna kadar kullanirlar. arkadasimiz da 200-300 dolarlik bir ekran karti dusundugune gore 8950 ultra yi beklemez...
ağustosu bekliyelim bakalım ne olaacak o zmaan ati ile nvidia arasındaki savaş umarım kızışırda bize yarar...
Palit 8600GT Sonic arkadaşşlar bu kartta vga çıkış var mı,
yosa dvı to vga adaptör mü kullanıyo