R3QU3MNvidia ısınıyor olmasın nvidia 8800 modeli sanırsam üzerinde yumurta pişirmişler internette fotoları bak araştırabilirsin.Atinin kartları nvidianın kartlarına göre daha az enerji tüketmekte ve ısınmaktadır.Sistemimde zaten bide 8800gt var o yüzden onu bana anlatmana gerek yok.. Alırsam SLI için alıcam bi tane daha yada elimdeki 8800gt'yi satıp tek iyi bir kart alıcam.. Şuanda aşa yukarı karar verdim ama dolar seviyesinin 1.2-1.3ytl'ye düşmesini beklicem şuanda çok yüksek seyrediyor..Bu arada bulferan arkadaşa ilgilisinden dolayı çok teşekkür ederim..
8800Gt vs. HD3870
- 1
- 2
Şu tartışmalarınızı pm den devam etseniz daha bir güzel olacak...
bulferanSayın Burakesan_1983 , sanırım gigatekteki fiyatların biraz günün gerisinde kalmış fiyatlar olduğunu belirtmek zorundayım.Dostum bende Mersinliyim ve genelde parçaları Mersin Cypeex Bilgisayardan alıyorum fiyatları oldukça uygun. Ayrıca bir sorun olduğunda vs. anında yardımcı oluyorlar yada değiştiriyorlar.Sizin verdiğiniz linklerde Sapphire HD3870 kdv dahil 353 ytl ve Palit 8800GT kdv dahil 526 ytl olarak geçiyor.
Buna karşın exa da Biostar 8800GT kdv dahil 215 YTL
Sapphire HD3870 GDDR4 ise kdv dahil 234 YTL
Palit 9800GT ise kdv dahil 262 YTL
İnşallah olası bir alışveriş faciasını zamanında engellemişimdir.
Şunu da belirteyim , EXA bilgisayar hem İstanbul Kadıköy de bulunan mağazasından alışveriş yaptığım hem de yaşadığım Mersin e online alışverişle bana ürün gönderen son derece güvenilir bir firma.
Gigatek firmasına da buradan bir çift sözüm var eğer bu hataysa lütfen kimsenin canı yanmadan düzeltin. Yok eğer artık raflarda en fazla 6 - 7 ay sonra kalkacak bu ürünleri kaça tutturursak verelim diye düşündüyseniz çok ayıp etmişsiniz insanlara.
- 1
- 2