internet hızım 8mb everest wireless usb ile bağlanıyırum ping 500 altına düşmüyor ayrıca hız ölçtüğümde de 5mb felan çıkıyor yok mu bunu düzeltmenin yolu
inte i5 460M
atı radeon 5650 1gb
3 gb ram
500 gb hdd
internet hızım 8mb everest wireless usb ile bağlanıyırum ping 500 altına düşmüyor ayrıca hız ölçtüğümde de 5mb felan çıkıyor yok mu bunu düzeltmenin yolu
inte i5 460M
atı radeon 5650 1gb
3 gb ram
500 gb hdd
8mb imkanı varken neden razı olayım ki :)
senin durumun benden de vahim :)
8 mbit ama ı testin de 7 mbit çıkıyor durum böyleyken ben bi dosya indiriren 1100 kb hızda indirdi havalara uçtum baya hızlandı ttnetle mutluyum ama daha hızlıları sınırsız aynı fiyata süperonline ttnete beş çeker bence
benim problemime odaklanabilir miyiz :D :D
santarle uzaklığı biliyormusun
Sevgili kardeşim,
Bağlı bulunduğun Türk Telekom Müdürlüğüne giderek ev telefon hattını yeniletmeni ve daha sonra TTNET i arayıp hızını optimize etmeni(bilgilerinizi güncelliyorum diyecektir görevli)tavsiye ederim.
sen de pek bi sorun yok gibi duruyor bende 6-7 mbit olarak gözüküyo 800 kb civarıda downloadı oluyor.ttnet müşteri hizmetlerini ara bence.ama onların da bahsedeceği ilk şey santrala mesafe olacak biraz daha rahatsız edersen apartmana gelip ölçüm bile yapabilirler.telefon hattın eski ise onuda yenilemen gerekebilir.tt böyle ne yapıcan alt yapı diye birşey yok bu memlekette.
Hız testlerinde benimkide 5-6 gözüküyor.Ama torrentte 1mb saniyelik hız veriyor :)