Selam Arkadaşlar dün telekomdan aradılar ve 8mbit geçme isteyip istemedigimi sordular.Bana bir sürü şey anlattı ve 61 liraya limitsiz 8 mbit adsl geçmemi tavsiye ettler.Ben ısrarla 15 gb limitten sonra hız 512 düşüyor dememe ragmen öyle birşey olmayacığını öyle bir limitin olmadıgını söylediler bende kabul ettim.İnternetten bakınca ise fiyatın 99 ytl olduğunu ve bu 61 lira kampanya fiyatı olduğunu öğrendim.Evet 15 gb limiti yok bunda ama kafamı kurcalayan birşey var.Ben onlarla sözleşme imzalamış olduğumu ve 6 ay boyunca 61 lira ödeyip diger geri kalan 18 ay boyunca 99 ödeyeceğimi 6 ay sonunda hızımda degişiklik yapabileceğimi ama 8mbitin altına inemeyecegimi söylediler bu dogrumu acaba bu yaptıgım işlemi iptal ettirebilirmiyim.Dün akşam aradım böyle bir işlem yapılmamış.Hafta sonu oldugu için olabilirmi?
8Mbit Adsl
kardes 6 ay boyunca 61 tl oducen ama sure bıtımınde 6 aydan sonra 99 tl ye donecek ve 2 yıl kullanma kosulu var bırakırsan senden ındırım yapılan aylardakı ucret tahsıl edılecek yanı 99-61 38tl*6: 228 tl vemeden ıptal edemıyecen malesef
Ama arkadaşlar ben sözleşme felan imzalamadım bir telefonla yapıldı daha geçtigimde hiçbir yerde yazmıyor hatta aradım işlem yapılmadıgını söylediler.Anlamadıgım nokta orası
peki benim eski haline getirme şansım varmı?Yani diyelimki ben 8mbitte durmak istemiyorum ozaman ne olacak sözleşme geregi 2 yıl kullanmak zorundamıyım yoksa bir fiyat karşılıgı eski sisteme geçebilirmiyim?modemden filan bahsettiler bunu evemi getirecekler?
birşey daha soracağım arama yaptıgımda nden bir işlem olmadıgını söylediler?dün
ben bır ttnet magduruyum benıde aradılar 8 mb ye gecmem ıcın ıkna ettıler bende gectım sazan gıbı atladım 3 gun 8 mb hızda kullandım sonra bırden 2 mb kadar dustu aradım arıza kaydı bıraktım hattın desteklemıyor dedıler ama 8 mb desteklıyor hattım netten baktım ıkıncısı ttnet te elemanlar tecrubesız bısey anlamıyorlar oyuna gelme derım ıyıce arastır ondan sonra gec bence
valla arkadaşım geçtigimide bilmiyorum dün onayı verdim seste bir cızırtı oldu karşıdakinde felan derken kapadım internette baktım telefonla açtım felan anlamadımki bir türlü böyle saçmalıkmı olur?Telefon benim üstüme degil telefonla hemen yapıyorlar anlamadım modem felan dediler onu nasıl getirecekler merak ediyorum
* Bu bölümden sadece Paket yükseltme işlemi yapılabilmektedir.
* Tarife değişikliği işlemleriniz için Adsl Hat sahibinin kimlik fotokopisini, başvurunuz ile size belirtilecek olan numaraya faxlamanız gerekmektedir.
444 0 375 ttnet musterı hızmetlerını ara ve senı hangı tarıhte aradılarsa o tarıhı sole ve konu hakkında tekrar bılgılendırılmek ıstdedıgını soyle ıyıce dınle anla oncelıkle hattın bu baglantı hızını desteklıyormu yenı uyelık sartları neler hız kesme varmı ıyıce ogren magdur olma 2 seneden bahsedıyoruz parana yazık
Neyse yarın artık telefon edecegim olmadı giderim bayiye
ben tarife değiştirmek istediğimde internet kime kayıtlıysa o değiştirebilir dediler annemin üstüne kayıtlıydı bana izin vermediler sonra bi daha aradık ablam konuştu annem zannettiler ve yaptık ama anne kızlık soyadının bir harfinin bile sordular yani ben yükseltmek için o kadar uğraşıyorum sizi kendileri arayıp vede internetin kayıtlı olduğu kişiyi istemeden yapıyorlar bu ttnet gerçekten çok tuhaf...