selam arkadaşlar ben bu aralar internet paketimi değiştirdim yani 4mbit internet hızım vardı bunu 8 mbit yaptım ttnetin kampanyası vardı 30 küsür tl ye 8mbit internet işte o neyse şimdi ben internetten download yaparken 1 mb/s ile başlıyo 300-400 kb/s ye kadar düşüyo ilk başta download yaptığım sunucular yoğun yada uzak sunucular falan diye düşündüm ama ne indirsem aynı firefox güncelliyodum 3.6.8 sürümü güncelleme başladığında 1.4 mb/s ile başladı yine 400 e kadar düştü bu neden kaynaklanıyo nerden download yapsam aynı şey torrent dahil
8mbit internet yarı yarıya yavaş download hızı ?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
495 mesaj
superonline biliyorum bende geçmek istemiştimde burda altyapısı yok hem şey diycem 4mbit paketdeyken 116 kb/s ile sabit iniyodu hiç düşmeden 8 mbit arkadaşda vardı onda 800 altına inmiyo o yüzden aklıma takıldı sinir oldum ondada aynı olsa yazmazdım onda öylede bende neden düşük
Yıllanmış Üye
168 mesaj
Ttnet size demiyorki sabit 8mbit =D 8mbite kadar hız veriyor o yüzden sabit bi indirme hızının olmuor =D en iyisi superonline fiber internet sabit 10mbit sınırsız 49 tl =)10 mbit sınırsız 49TLmi yuh !TTnetten ona nasıl geçicam ? böyle birşey mümkünmü ? :)
1mbit sınırsız 49 veriyoruz pf :(
OP Yıllanmış Üye
495 mesaj
ii de ben ankaradayım :) süper online internet sitesinden baktım ankara çankaya yazıyo şimdi tüm çankayada varmı demek oluyo bu fiber internet ben dikmendeyim eğer öyle bişey varsa tabikide geçerim
Yıllanmış Üye
168 mesaj
Malesef .
Ben Çanakkalede oturuyorum =)
Of .
Keşke burdada olsa ama ya . Süper birşeydir :D