arkadaşlar microsoftun sitesinden indirdiğim 2.4 gb lık deneme sürümünü kurduktan 90 gün sonra vistaya dönmek istersem orjinal olan NB gömülü vista recovery bölümüde silinmiş olurmu ben bunu merak ediyorum
90 günlük kullanım sonrası win 7 sorunu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj
eğer recevery bölümünü biçimlendirmezseniz silinmez.
Son Düzenleme: Toxic ~ 29 Ekim 2009 13:15
microsoftun sitesinden indirdiğim win 7 enterprise ı tek partisyon olan nb a kurdum
bendeki nb acer 5738 G kurulum sonrası ilk problem görüntü ayarlarında oldu 1280*720 üzerine çıkmadı ancak orjinalde benim ekran çözünürlülüğüm 1366*768 di 2.problem oyunların hiç birini oynamadı cod5 ,ve TR anniversary gibi hep directx problemi verdi 3.problem derecelendirme 1 in üzerine çıkmadı aygıt yöneticisinde tüm driverlar sağlam gözüküyordu kurulumun tek iyi yanı C ye kurmuş olmasına rağmen hiç bir dosyaya zarar gelmedi(kendi yüklediğim foto,oyun gibi yani sisteme bağlı olmayan) ve gömülü recovery de zarar görmedi tek olumlu yanı bu
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
microsoftun sitesinden indirdiğim win 7 enterprise ı tek partisyon olan nb a kurdum1.ekran kartınızı yükleyin..güncel sürümü olduğuna dikkat edin..
bendeki nb acer 5738 G kurulum sonrası ilk problem görüntü ayarlarında oldu 1280*720 üzerine çıkmadı ancak orjinalde benim ekran çözünürlülüğüm 1366*768 di 2.problem oyunların hiç birini oynamadı cod5 ,ve TR anniversary gibi hep directx problemi verdi 3.problem derecelendirme 1 in üzerine çıkmadı aygıt yöneticisinde tüm driverlar sağlam gözüküyordu kurulumun tek iyi yanı C ye kurmuş olmasına rağmen hiç bir dosyaya zarar gelmedi(kendi yüklediğim foto,oyun gibi yani sisteme bağlı olmayan) ve gömülü recovery de zarar görmedi tek olumlu yanı
2.Directx yüklü değilse , tabi çalışmaz oyun..Güncel directx indirip, kurun yada oyunun içinde ki DX i kurun..