Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar ben bu hafta asus 9550ge/td 128 mb 128bit ekran kartı alacağım bir arkadaşa ancak geçmiş forum sayfalarında bir dolaşıp ne var ne yok bakarken bu ati 9550 kartlar hakkında onlarca farklı fikir ve yorum okuyunca afalladım desem yeridir kafam çok karışık asus iyi bir seçim olacak mı istanbulda msırx9550a.k.a o.c canavarı:) bulabileceğim bir yer varmı ben araştırdım ama rastlamadım hele diğer markalar hiç yok adeta tükenmiş bu sebeple tek seçimim asus kaldı istanbul dışında da gigatek te msı var ama kargo havale derken uzun işler ve parasıda fazlaya geliyor bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim yani bu kart overclock ta yapacağım göz önğne alınırsa iyi bir seçim olur mu riddick swat4 nfsu2 halflife2 farcry gibi oyunlarda tatmin edici bir performans verir mi
Şimdiden teşekkürler...
9550 Rüyası!!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.verir bende haftaya alcam ama RX modelini al RX9550 124 usd+kdv 256 bit ve 2.0 piksel shadaer süper
"lecturer"
işlemcine ve ramine bağlı ama orta seviye bir performans alabilirsin.
Asus aldım ve overclockla 460/260 kullanıyorum performansı harika oyunlarda 1024x768 full detay hiç problemsiz çalışıyor herkese tavsiye edebileceğim bir kart kdv dahil 125 milyon liraya mecidiyeköyden aldım...
Arkadaşlar bahsettiğiniz rx 9550 modeline internette rastlayamadım.bi site soylermisiniz bakabilecegim
Gigatek'e bak orada var ama bu firma Ankara'da
ben de aldım 256 mb'lık model 9550 xpertvision overclock'suz ama memnunum.
75$ +kdv
9550 sapphire kullanıyorum overclock falanda yapmadım ama canavar gibi ben çok memnunun performansında 256 mb 128 bit ve 61 $ +kdv :) kesinlikle tavsiye ederim
arkadaşlar sırf merakımdan soruyorum kullandığınız anakart işlemci vesaire ile yazılımları yazarmısınız. (catalyst sürüm? ati tool?)
neden derseniz bende de asus 9550 ge var. büyük umutlarla aldım. ama daha ilk denememde 275mhz işlemci hızında çakıldı. thermaltake in bakır ram soğutucularını taktım sonra ve kafasına bir kasa fanı doğrulttum sonuç yine hüsran 285mhz çekirdek hızı ve bum. ramler i deneme isteği bile hissetmedim sonra. anakart olarak MSI KT6V-LSR var amd 2500 sempronla beraber. OC yok makinada. XP SP2 ile kullanıyorum.
Kişisel görüşüm şu yöndeki kart üstündeki 5 ns hynix bellekler uyduruk soğutucusu ve son derece uyduruk görünen pcb si ile pek başarı vaat etmiyor.
son şans olarak omega 5.7 ile deneyecem bakalım ne olacak.
özetle standart kullanacaksanız alın ama o.c. potansiyeli görmüyorum bu kartta.
Bir ara forumlarda bu kartı yani asus 9550 ge/td yi 700/600 çalıştırıyorum diyen birine rastlamıştım şahsen benim bayağı moralimi bozmuştu...
walla ne diyeceğimi bilemiyorum. kuru buzla falan mı soğutuyormuş arkadaş? 9600xt larin en sağlamı bile 700 mhz i göremez (stabil çalışmayla). bence arkadaş fazla uçmuş.
neyse konumuz bu değil ben kullandığınız donanımı ve yazılımı merak ediyorum. böylece sorunun karta mahsus mu yoksa sisteme mahsus mu olduğunu daha iyi anlayabileceğim.
teşekkürler.