Evet şu an ki motoru (9.1) in motoru yani 2010'a ait. Farkkettiyseniz sanal uygulamaları açmak için bölümü yok ve 2010^da ki gibi radar bölümü var. Teması bile 2010'u anımsatıyor. Arkadaşın verdiği bilgi doğrudur.
★ESET Smart Security 5 RC Çıktı!★
- 1
- 2
Hiç bir antivirüsten zarar gelmez, kaçırması dışın da :) Fakat ben de Norton'u beğendim. Bu sene Avast free kullanmayı düşünüyordum NIS 2012'ye terfi edicem. İnsan anca bir süre kullandıktan sonra programı çözüyor ;) Herkesin denemesini tavsiye ederim, şu anlık 2011 Finalini denesinler daha yararlı olur.
kardes eset smart security 5 i şu an pek kullanmayın şu anda denem aşamasında yani virüs bulma silme modülleri daha belli dil abuk subuk su an virüslü ve ya istenmiyosa hemen siler koruma durumu tam aktif dil su an eset smart security 4 ü öneririm 5 şu anda bazı özellikleri yok en son baktımda 10.07.2011 tarihinde anti-spam filitresi yapılıyordu personel firewaal yapım aşamasında anti-virüs ve anti-spamware tamamlandı destekleri tamamlanıyor virüs imza tabanları ayarlanıyor yani program tahminime göre 4 ay sonra falan baslar satışlara
- 1
- 2