A'dan Z'ye Messenger Discovery Live

CHIP Online
30-05-2008, 15:23   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Windows Live Messenger'ın vazgeçilmezlerinden olan Discovery Live'a tamamen hakim olun.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/A-da ... very-Live_6971.html

İnternetin hayatımızın bir parçası olmasıyla beraber özellikle iletişim alanında internetten çokça faydalanmaya başladık. Anlık mesajlaşma yazılımlarının bugün milyonlarca kayıtlı kullanıcısının olması da ancak bu şekilde izah edilebilir.

Anlık mesajlaşma yazılımları arasında öne çıkan pek çok yazılım olsa da, Microsoft'un hizmeti Windows Live Messenger, dünya genelinde sahip olduğu kullanıcı sayısıyla hakimiyetini perçinlemiş durumda.

Windows Live Messenger'ın bu denli yaygın kullanım ağına sahip olmasıyla beraber, yer yer bu yazılım için geliştirilen eklentilerle karşılaşıyoruz. Örneğin Messenger Plus! ve MSN Discovery Live, bu anlamda Windows Live Messenger'a sayısız özellik katan kullanışlı iki yazılım paketi olarak öne çıkıyor.

Biz bu makalemizde hakkında kafalarda çokça soru işaretleri olan MSN Discovery Live'ı inceliyoruz. Bu yazımızdan sonra artık siz de MSN Discovery Live'ın sayısız nimetinden faydalanabileceksiniz.

Tüm konu: A'dan Z'ye Messenger Discovery Live

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Siz Messenger Discovery Live'i başarılı buluyor musunuz?

msaatci
31-05-2008, 19:53   |  #2  
msaatci avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj

kesinlikle tavsiye etmiyorum. çok başarısız. hiç bir özelliği de düzgün çalışmıyor.

onlineTR
03-08-2008, 15:25   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

yeni yukledım daha kullanmayı bılmıyorum...

Son Düzenleme: onlineTR ~ 03 Ağustos 2008 15:34
_OnuR_
03-10-2008, 18:28   |  #4  
_OnuR_ avatarı
Yıllanmış Üye
890 mesaj

En sevdiğim Windows Live Messenger eklentisi en iyi özelliği sınırsız titreşim:)