arkadaşlar chip eylül reklamlarında A dan Z ye web tasarım kitabı reklamı var. fakat öyle bir ek yoktu.
CD içinte web tasarım klavuzu vardı ondan mı bahsediyorlardı. bileniniz var mı?
A dan Z ye Web Tasarım Kitabı
Var.Derginin yanında bir kitapçık var.Kırmızı ufak bir kitapçık ve derginin arkasında da kırmızı büyük karton var.Dergiyi aldığınız bayiye başvurabilir veya dergi@chip.com.tr ye mail atabilirsiniz.
Recep abi bir sorum olacak.Chip compact ıle bu a'dan z'ye web tasarım kıtabı bırlıkte mı werılıo? yoksa ek kıtab werılmıomu.Yanı sadece buyuk boy dergıye has bır surprız mı? saygılar...
CHIP Compact'ta kitap yok promosyonsuz versiyon olduğu için...
İlginiz için teşekkürler,o zaman büyük boy chip alıcam,kacırmam bu ayki hediyeyi saygılar...
Bence de kaçırma.Gerçekten güzel bir içeriği var.
bende katılıyorum hiç bir bilgin olmasa bile tek tek adımları izleyerek çok kaliteli bir site yapabilirsin...yanlız şuda komik büyük boy chips alıcam:D bana orta boy chip bide kola:)
Eylül ayı bomba gibi olmuş.Bir derginin okuyucu kitlesinin isteklerini kulak ardı etmemesi harika bir davranış.Eylül sayınız temmuz ve ağustos felaketleriniz gibi değil.Süper olmuş ellerinize sağlık.Verdiğim para boşa gitmedi.Hep böyle kalmanızı ümit ediyorum.
her ne kadar yeterli bilgim olduğunu düşünsemde yinede alıcam ve tanıdıklara tavsiye edicem kutluyorum dilerim değecektir.