A harfi 1.400 damla mürekkepten oluşuyor!

CHIP Online
26-09-2013, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

"A" harfinin 1400 damla mürekkepten oluştuğunu biliyor muydunuz? İşte şaşırtan yazıcı gerçekleri!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/a-h ... olusuyor_42870.html

"A" harfinin 1400 damla mürekkepten oluştuğunu biliyor muydunuz ya da bir mürekkep püskürtmeli yazıcının enjektörünün insanın bir saç telinin 1/3 genişliğine denk geldiğini?
 
HP ile Farklı Versiyonlarınız Etkinliği'ne katılan Thom Brown,  HP mürekkepleri ile ilgili daha pekçok ilginç gerceği uygulamalı olarak anlattı.
 
HP'nin Mürekkep Profesörü, kaliteli baskı çözümlerinin kişiliğinizi yansıtmanız ve 'Farklı Versiyonlarınız'ı yaratmanız için size nasıl yardımcı olabileceğini gösterdi.
 
HP'nin Mürekkep Profesörü Thom Brown, 19 Eylül tarihinde Yapı Endüstri Merkezi'nde yapılan etkinlikte HP'nin kaliteli baskı teknolojisini 'Farklı Versiyonlarınız'ı oluşturmanız için nasıl kullanabileceğinizi açıkladı.
 
Thom yaratıcı projeler ve fotoğraf çalışmaları yaparken, kimliğinizi ve benzersiz tarzınızı yansıtıp, anılarınızı canlandırırken üstün kaliteli yazıcı, mürekkep ve kağıt kullanımının işinizi ne kadar kolaylaştırdığını da gösterdi.
 
Thom, etkinlikte HP'nin endüstride lider mürekkeplerinin ardında yatan bilim ve inovasyonu sergilemek için yeni interaktif mürekkep laboratuvarını kullandı. Kendisi ayrıca kaliteden ödün vermeden baskı maliyetini azaltmanın pratik tüyolarını da katılımcılarla paylaştı.
 
HP mürekkepleri sadece renkli su olmaktan çok daha fazlası
 
HP Orijinal mürekkeplerini yaratmak çok zamana ve paraya mal oluyor. HP'nin canlı renklerini ve uzun ömürlü baskılarını oluşturmak için çok uzun bir araştırma süreci, hassasiyet ve bilimin gücü gerekiyor. Bu üstün kalite, kendinizi tam anlamıyla ifade edebilmenizin yanı sıra fotoğraflar, dergiler ve defterler aracılığıyla değerli anlarınızı hak ettikleri güzellikte saklamanızı sağlar.


Tüm Konu: A harfi 1.400 damla mürekkepten oluşuyor!

Kaynak: www.chip.com.tr