Öncelikle herkese kolay gelsin.
3 gün önce çok büyük umutlar besleyip aldığım klavyem beni hüsran'a uğrattı.
Bir bayi aracılığıyla aldığım a4tech x7 g800mu klavyemi çalıştırdığımda öncelerde ne olduğunu anlıyamamıştım .uzun bir süre araştırdım sorunun ne olacağı hakkında detaylar bulamadığım için sizlere yazmaya karar verdim.
Sorun şu ki klavyemde ''z'' tuşuna basınca internet sayfasında geri tuşu olarak işlev görüyor.''a'' tuşuna bastığım zaman internet sayfasında ileri tuşu olarak işlev görüyor.Bunun yanında ''q'' tuşuna her bastığımda microsoft office outlooku açıyor.Dahasıda var ''1'' tuşuna bastığımda ise üst sağ tarfta olan arama motoruna geçiyor yazdığım şeyler.
Bunu aldığım yere danıştım ve bana oyun klavyesi olduğunu gerekli bilgiye sahip olmadığını ama bir ayarının olabileceğini söyledi.Bana kalırsa ürün bozuk.Bu sonuca ; kimsenin rastlamamasından ulaştım ve bilgisayarımın girişlerinde problem olur diye gidip başka bilgisayarlarda da denedim ama fakat o 4 tuş hep farklı görevler üstlenmiş
Sizden istediğim klavyede mi sorun var yoksa bende mi? Bendeyse nasıl çözüm bulabilirim şimdiden herkese teşekkür ederim
Dipnot:''z'', ''a'' ''q'' ''1'' tuşlarını ekran klavyesinden yazdım yoksa bu yazıyı yazmamın imkanı yoktu ileri geri :)