ABD'den gelen cep telefonları şova hazır!

CHIP Online
05-04-2009, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

ABD üretimi ya da ABD'li operatörler için özel olarak üretilen cep telefonlarını bir araya getirdik.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/ABD- ... va-hazir_11868.html

Resimlerle: ABD'den gelen cep telefonları şova hazır!

Birleşik Devletler büyük bir değişim içinde: Başkan Barack Obama yeni politik açılımlara yelken açtı, aynısını cep telefonu pazarı içinde söyleyebiliriz. Amerikan orijinli cep telefonları artık eskisi kadar sıkıcı değiller. RIM ve Apple gibi üreticiler de, sektöre smartphone'ları ile yol gösteriyorlar.

Ocak 2009'dan beri Başkan Barack Obama BlackBerry'si ile beraber Beyaz Saray'dalar. Aslına bakarsanız göreve başlamasıyla beraber; Başkan Beyaz Saray'a girişte, her zaman yanında taşıdığı BlackBerry'sinden vazgeçmek zorundaydı; görünen o ki, güvenlik görevlilerini ikna etti ve sevdiği BlackBerry'sini hala yanında taşıyor. Demek ki Başkan e-postalarını kendisi takip edebiliyor ve siyasi olaylar ile ilgili bilgilere mobil internet üzerinden ulaşabiliyor.

Son Trendler: İnternet ve Cep telefonunda TV Keyfi

İnternet söz konusu olunca ABD'de mobil internetin çok tutulduğunu ve yaygın olarak kullanıldığını söyleyebiliriz. Her gün daha fazla sayıda cep telefonu, veri hızlandırıcı bir teknoloji olan HSDPA'yi destekliyor. Her ne kadar şimdilik internet üzerinden olsa da, mobil televizyon izleme de önemli bir trend. Heyecan burada: Özellikle bu senenin ilgi çekici cep telefonları ABD'den geliyor. Google cep telefonları olsun, iPhone ya da Palm Pre; hangi şekilde olursa olsun ABD'li üreticilerden geliyor.

Buna karşın foto-cep telefonlarının eksikliği göze çarpıyor. Anlaşılan ABD'li tüketiciler cep telefonu ile fotoğraf çekmeyi pek tercih etmiyorlar. ABD orijinli cep telefonlarının fotoğraf çekme özelliğini, Avrupalı ve Uzakdoğu orijinli cep telefonları ile karşılaştırdığınızda çok geride kaldıklarını gözlemliyorsunuz. Ortalama çözünürlüğün hala 1,3 ya da 2 Megapiksel olduğu bir pazar söz konusu Birleşik Devletlerde.

ABD'li ceplerin şovu başlıyor

Amerika bunları kullanıyor: Biz de sizin için araştırdık ve bunun sonucunda ABD üretimi olan ya da ABD'li operatörler için özel olarak üretilen en iyi cep telefonlarını bir araya getirdik. Galerimize buyurun...

Tüm konu: ABD'den gelen cep telefonları şova hazır!

Resimlerle: ABD'den gelen cep telefonları şova hazır!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galerideki telefonlardan hangilerinin Türkiye'de olmasını isterdiniz?