Gercekten kafayı yicem 2gb ram kullanırmı bi sistem yoksa benmi yanlış biliyorum .Resmen Boşta Pc Oyunlarda Kasma sorunu bu yuzdenmi acaba kafmaa takildi..
Abi Bu Kadar Ram Kullanımı Normalmi :(
işlemler sayfasından hangi programın çalıştığını ram'i hangisinin çok kullandığını tespit edebilirsiniz;ben virüs kokusu alıyorum;arka planda çalışan bi zararlı olabilir
virüs flan yok yeni tarattım arka plandada 3 tane download dosyası vardı o kadar normali kaç olması lazım ram kullanımının ?
foto yakalayamadım ama pc resetleyince 1.20 yi geçmiyor su an Normali kaç olması lazım ?
625 mb'da benimki ancak şunu unutmayın ram miktarı ne kadar fazla olursa windows o kadar rahat davranır ram konusunda ama seninki yine de fazla 8 gb ramin olsa 2 gb kullanılır diyeceğim ama .....
Buyrun işlemler sayfaı 1.5 ram yiyor
http://img407.imageshack.us/img407/8625/adszzct.png
Bu ram kullanımının pc ye ne zararı dokunur ayrıca ?
kusura bakma da senin bilgisayarında birsürü uygulama çalışyo kamera daemons tools 7 internet sayfası msn herşey açık biz boştaki ram miktarını söylüyoruz
Normaldir o durum ve bir zararı yoktur. İnceleyin:
https://www.chip.com.tr/blog/selc ... sini-yiyor_235.html
abicim desene ben pcyi böyle kullanıyorum diye
pcyi böyle kullanırsan tabi kasar crysis oynarken oyunu açmadan önce pcyi bi restartla alet bi kendine gelsin ramde kalan artıklar temizlensin öyle aç oyunu açılşta kendinden başlayan programları azalt:S
ancak yeni psu almalısın unutma
NOT:arkadaşın başka bi forum konusu vardı 8 sayfa falan tartıştık ondan bahsediyorum
dostum vırus yok demen ıcın avıra nod32 gıbı guncelle vede combofıxspybot gıbı programlar kullanmanı tercıh ederım gecen bırının pc tamıredıyordum
kısı dedıkı pc cok kasıyor dedı bende dedımkı vırus vardır dedım oda dedıkı olurmu bak abı norton yuklu ımkansız dedı
avırayıyukleyıp bır update yaptım vede taraım pc 67 tane malvare trojen gıbıselyer yakaladı combofıxledım bırde cunnku d hdd gırmıyordu programsec dıyordu d yı tıklayıınca
yanı sonuc vıru sprogramına guvenıpte vırus yok deme format attıgın pc de bıle vırusolur nasılmı cd de vırus vardır yada format sonrası yukledınprogramlarda
abicim desene ben pcyi böyle kullanıyorum diyeYok knk böle kullanmıorm pc yi..Res atıp oynuorm merak etme :) okdrda bilioz :D bunlar sadece işlem yapınca oluor güç kaynagınıda alacagım 1 2 qune sonra senle tekrar konusacaz bi msn varsa iletebilirmsn bana..pcyi böyle kullanırsan tabi kasar crysis oynarken oyunu açmadan önce pcyi bi restartla alet bi kendine gelsin ramde kalan artıklar temizlensin öyle aç oyunu açılşta kendinden başlayan programları azalt:S
ancak yeni psu almalısın unutma
NOT:arkadaşın başka bi forum konusu vardı 8 sayfa falan tartıştık ondan
bendede ogle su anda ram kullnimi 1,20 gb
ne olursa olsun ram kullanımın asırı fazla . adam akıllı program bıleyuklu degıl nasıl kullanır o kadar ramı . bende wındows7 yuklu ıdıoyunlardan tut . senınkınden fazla program vardı . sıstem bosta ıken800mb yıyordu . crysıs oyunu acıkken 1.6 ya cıkıyordu ama sende .sadece ie acık , gorev yonetıcısı acık , everest ultımate acık bunlarda fazla yemez oyle abartılı bıcımde . wındows gereksız hızmetletı kapatarak stabılıze etmeye calıs bakalım . bırde sag taraftakı masaustu araclarını kaldır bence . oda ram kullanımını arttırıyor .
bırde wınamp kurmussun . wındows7 de guzelım medıa player varken . :D
Gereksiz hizmetleri kapatın demişsin nasıl yapacagım onu
ne demek sorun deil adımın rami gitmiş sorun deil diosunuz bnde 840 mb
ve windows 7 işlemleri +firefox+msn+idm+nod32+googletollbar
bunları çıkarsak 130 mb firefox 20 mb msn 3 mb idm 1 mb google
160 mb çıkarsak 680 mb adamda 2 gb mi ne yiyomuş
işlemlerde ne yiyosa kapat onu bide orda tonla internet sayfası var
daemon tolls bi işine yaramaz(.iso dosyaları açarken yarar tek yapcağın zaman aç)
vede o internet sayfalarını kapat muhtemelen bişi manyak ram yiyo onu bul kapat
normal dienler var güvenli modda aç yarı yarıya iner;)