chip cdlerinin her sayısına amiga, c64, amstrad, msx, mame, neogeo vs romlar konulabilir, hem arama ve indirme zahmetinden kurtuluruz, hem de eğlenceli olur bizler için, ayrıca her sayı micro$oftun her ay çıkarıp da indirmekten yorulduğumuz binlerce windoze, ve ofi$ patchlerini yerleştirebilirseniz, daha sağlam makinelere sahip oluruz. geçtiğimiz ay verdiğiniz mesela update özel çok işe yaramıştır diye tahmin ediyorum. ayrıca linux, macOs, veya amigaOS gibi alternatif platformlara da cdlerde yer ayırmanız hoş olur, bir çok gereksiz program yerine alternatif işletim sistemleri kullananların da dergiyi tercih etmesini sağlarsınız..
Abondonware romlar ve windoze updateler..
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
42 mesaj
selamlar,
kesinlikle katılıyorum.windows ve ofis güncellemeleri + çok kullanılan norton, mcfee vb. antivirüs toplu update dosyaları verilebilir çok da işe yarar malum herkesin adsl i falan yok.
her ay basic kit e eklenebilir (o ay çıkan güncellemeler) veya ayrı bir bölüm açılabilir kimsenin itiraz edeceğini zannetmiyorum