Abone Gönderileri Sorunu

scesital
16-03-2012, 17:33   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2004

Merhaba,

Yaklaşık 4 yıldır chip dergisi abonesiyim ve çoğu kullanıcı olduğunu düşündüğüm üzere, sadece  bir dergi değil, teknoloji kültürü anlamında dergi ile aramda bir bağ var diyebilirim ve dergiyi geç okuduğumda eksikliğini hissediyorum.

Ancak anlamadığım bir sebepten dolayı 3 aydır dergim gönderilmiyor, derginin bağlı olduğu yayın grubundan yana hiç memmun değilim. 

Kasım ayı sonunda aboneliğimi yeniledim. ayın 20'si sonrası olduğu için Ocak 2012 ile gönderimlere başlanacağı bilgisi geldi. Dergiden önce faturam tarafıma ulaştı. Ancak dergiler halen gelmiş değil. En az 5-6 defa abone işlerini aradım. Önce kargo vs kıvırmaya çalıştılar. Sonra ben biraz yaygara yapınca, şubat ayında tekrar aradılar. Bir yanlışlık olmuş, düzeltildi. Mart'dan itibaren düzenli dergileriniz gelecek, ayrıca üyeliğiniz Mart itibari ile başlayacak diye.,

Bugün ayın 16'sı halen dergim gelmiş değil. 3 aydır chip dergisinden uzak kaldım. Yayın grubunun abone işleri, chip dergisinin kalitesini gölgede bırakıyor. Bu yayın grubu içinde olmamasını dilerdim.

Sorunum halen çözülmüş değil, nafile bir çaba ile ilgisiz abone işlerini aramaya devam edeceğim. 

Keşke chip abonelik işlerini kendisi yürütse, çünkü bu derginin okuyucusunu geçiştirme laflarla ikna edemezsiniz, belirli bir teknoloji kültürüne sahip olan insanları, ekranda yazılan standart metinlerle geçiştirme şansınız olmaz, grubun diğer magazin veya diğer mecmualarında işe yarar yaramaz onu bilemem..

durum bu , abonelik anlamında mağduriyet yaşıyoruz, umarım chip dergi yetkilileri abone işlerine benzer şikayetler için uyarılarda bulunur.

scesital
27-03-2012, 16:36   |  #2  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2004

mart ayı da geldi geçiyor,  DB abone işleri şaşırtmadı ve chip dergimi göndermeyi başaramadı. umudumuz Nisan ayına.. Tam bir rezalet. Derginin bu yayın grubuna bağlı olması üzücü.

1 haftaya kalmadan abonelik faturasını gönderen muhasebe departmanı, dergilerin gönderimlerini organize etmeli bence..