CHİP DERGİSİNE ABONE OLANLAR OCAK 2007 SAYILI DERGİ ELİNİZE ULAŞTIĞI ZAMAN DERGİNİN ELİNİZE GEÇTİĞİ ZAMANI WE OTURDUĞUNUZ YERİ İL/İLÇE/SEMT OLARAK YAZARMISINIZ...AMACIM HANGİ İLLERE DAHA ÖNCE GÖNDERECEKLERİNİ ANLAMAK...YARDIMCI OLURSANIZ SEWİNİRİM....
ABONELER
tavsanli/kutahya daha gelmedi. geldiyse de evde yoktum memleketteydim.
sarnıç/gaziemir/izmir hala yok ilgili telefonu arıyorum abuk sabuk cewap weriyorlar.yok matbaadan yeni çıktı.yok binlerce üye warda daha hediye paketlerini hazırlayamadık diye...madem bunun altından kalkamayacaksınız neden böyle boyunuzdan büyük işlere kalkışıyorsunuz ki?
arkadaslar bu hafta icinde kesin gelecekmis. yeni abone olanlarda gecikme var sadece. diger abonelere ulasim saglanmis. hediye paketleri anca hazirlanmis. merak etmeyin gelir.
EWET DOĞRU BENDE ARAMIŞTIM YILBAŞI KAMPANYASI NEDENİYLE ÇOK FAZLA KİŞİ ABONE OLMUŞ GECİKME BU YÜZDENMİŞ EN GEÇ CUMA GÜNÜNE KADAR TESLİMATLAR GERÇEKLEŞECEKMİŞ...EEE NAPALIM GEL CUMA GEL DİCEZ ARTIK...
dergim 45 dakika once geldi. suanda hatim ediyorum.
egemengigadergim 45 dakika once geldi. suanda hatim ediyorum.Ah be..Gelmese ben tepkini merakla bekliyordum..:))
Neyse gelecek aya artık belki görürüz hehe..
sarnıç/gaziemir/izmir bu gün saat 14,30 da geldi
mardin / nusaybin henüz gelmedi selamlar
istanbul/maltepe: abonelik başvurumu yaptım.10 unda fatura kesildi.11 inde dergi geldi.
ayın 7 si pazara geliyo hem pazar günü kargo calısmıyor senin eline nasıl gectiki.madem 7 sinde geldi nıye yeni yazıyorsun ki ben bu konuyu ocak ayının başında açtım.yani chipe bu kadar yalakalık yapmana ne gerek war anlamadım yani
AIMAR_17ayın 7 si pazara geliyo hem pazar günü kargo calısmıyor senin eline nasıl gectiki.madem 7 sinde geldi nıye yeni yazıyorsun ki ben bu konuyu ocak ayının başında açtım.yani chipe bu kadar yalakalık yapmana ne gerek war anlamadımÇok haklısın bence..
Ama o arkadaşın tarzı öyle..Ne desen boş..İstediği gibi takılır,kendisi bilir..
Bu tarz mesajlarla ona istediği yönde fazla fırsat vermemek en iyisi bence..:))
CU_GS7Ah cem... Ben final sınavlarımdan sebep bir süredir forumda yoktum, konuya şimdi hakim olduğum için ancak yazabildim, sorun olmaz herhalde.AIMAR_17ayın 7 si pazara geliyo hem pazar günü kargo calısmıyor senin eline nasıl gectiki.madem 7 sinde geldi nıye yeni yazıyorsun ki ben bu konuyu ocak ayının başında açtım.yani chipe bu kadar yalakalık yapmana ne gerek war anlamadımÇok haklısın bence..
Ama o arkadaşın tarzı öyle..Ne desen boş..İstediği gibi takılır,kendisi bilir..
Bu tarz mesajlarla ona istediği yönde fazla fırsat vermemek en iyisi bence..:))
elvis32Ah Cem... Ben final sınavlarımdan sebep bir süredir forumda yoktum, konuya şimdi hakim olduğum için ancak yazabildim, sorun olmaz herhalde.Yok ben alıştım..Arkadaşa alışması için vesile oluyorum sadece..:))
CU_GS7Ben de senin bu tavırlarına alıştım artık, no problem...elvis32Ah Cem... Ben final sınavlarımdan sebep bir süredir forumda yoktum, konuya şimdi hakim olduğum için ancak yazabildim, sorun olmaz herhalde.Yok ben alıştım..Arkadaşa alışması için vesile oluyorum sadece..:))
elvis32Ben de senin bu tavırlarına alıştım artık, no problem...I Love You Elvis..
Neyse sana doyum olmaz..Öptüm..
Ben PES'e gittim..
CU_GS7iyi eğlenceler...elvis32Ben de senin bu tavırlarına alıştım artık, no problem...I Love You Elvis..
Neyse sana doyum olmaz..Öptüm..
Ben PES'e gittim..
Bu 6 aylık ücretsiz abonelikler için bilgisi olan varmı?