Merhaba
Sayin Chip dergisi yoneticileri. Ben yurtdisinda yasiyorum ve Chip dergisine abone olmak istiyor(d)um. Ama Sitenizdeki Abonel;ik linkiniz calismiyor.
Bilginize
Merhaba
Sayin Chip dergisi yoneticileri. Ben yurtdisinda yasiyorum ve Chip dergisine abone olmak istiyor(d)um. Ama Sitenizdeki Abonel;ik linkiniz calismiyor.
Bilginize
https://abone.vogel.com.tr/aboneformu.asp?urun=vogel şimdi tıkladım link bu değilmi?
lastboyofsiberspaceMerhabaistiyor(d)um u anlamadım yanlız..link çalışmıyor diyemi vazgeçtiniz.
Bu sayfanin en altinda bulunan ABONELIK linki calismiyor.
barboSSa. arkadasim verdigin link icin tesekkur ederim simdi kayit oluyorum...
Baska bir sorum var.... Yurtdisindaki abonelere fiyat farki varmi yokmu ?
Birde Benim kartim 2011 yilina kadar gecerli ama KrediKarti bilgi formu maalesef 2010 a kadar ve bu yuzden odeme yapamiyorum.
Diger bir soru ise eger bu yilin 12. ayinda abone olursam abonelik 2007/01/01 den itabaren mi gecerli olacak yoksa bu yilin gecmis butun sayilarini tek seferdemi gondereceksiniz ?
Saygilarimla
abone@vogel.com.tr 'den bilgi alabilirsiniz...
Gökhun Sungurtekinabone@vogel.com.tr 'den bilgi alabilirsiniz...Keske bunu yazacaginiza Zahmet edip te ayrinti verseydiniz daha iyi olurdu. Bir isi uc is yapmazdim, ustelik ayni sorunla karsilasan baska biri oldugunda aninda bilgi alabilirdi.