Şampiyonlar ligine kalamayan bi(Galatasarayı)görmek istemiyorum.
AC Bellinzona - Galatasaray
helal olsun sana cimbom helal oley oley ua oley ölümüne galatasaray... cehehnemde bile..
helal olsun sana cimbom kazandın.:D:D:D:D
Bellinzona Gs'ye : 3 Gol Attı
Porto Fb'ye : 3 Gol Attı
Fenerbahçeye yenildi diye onlarca laf atıyorsunuz. Gs'de Fb'de 3'er gol yedi. Tek fark biri Bellinzona'dan diğeri Porto'dan ...
Gs'yide seviyorum. Tebrikler ama gol yemeden yenebileceği bir maçtı ...
OOOOMMMMEEEERRRRBellinzona Gs'ye : 3 Gol AttıDoğrudur şayet 16 kişilik kadroyla gittik.. Takım bence çok güzel skibbede iş yok ama çok daha iyi olucak takım..
Porto Fb'ye : 3 Gol AttıFenerbahçeye yenildi diye onlarca laf atıyorsunuz. Gs'de Fb'de 3'er gol yedi. Tek fark biri Bellinzona'dan diğeri Porto'dan ...
Gs'yide seviyorum. Tebrikler ama gol yemeden yenebileceği bir maçtı ...
MorgueDoğrudur şayet 16 kişilik kadroyla gittik.. Takım bence çok güzel skibbede iş yok ama çok daha iyi olucak takım..Fenerbahçe'de tam kadro gitti dimi ...(Edu, Vederson, Semih ve Deivid)
8 eksik nereye 4 eksik nereye..
PsK_Pc_06o beğenmediğin 4 eksik sizin 6s'yin 8 eksiğine hatta 2 katına özelliklede semih+deivid 10 katına bedel haberin varmı canım?Nihaha 10 Kat..? Ondamı geçen sene kata kata Şampiyon Olduk..? (:
Galatasaray'ımıza bu takıma karşı yüreğimizi ağzımıza getirdiği için teşekkürlerimi sunuyorum.Bu ne ln böyle iş mi olur.zaten maçın başında bu rahatlığın pek hayra alamet olmadığı belliydi...maçları salmayalım yapmayın Allahınızı severseniz
bu arada fbliler ve diğerleri Morgue yeterince kapaklamış ama bu tür maçlar futbolun gerçeği.glasgovun bayernmunihi 4-0 yendiği vsvs.
"semih + deyvit +... < arda" bu eşitsizlik milyon kez ispatlanmıştır.ta ki semih takdir ettiğim bi oyuncu fakat Arda kendi gollerini kendi hazırlıyor..aradaki büyük fark bu
OK?