Teknoloji dediğimiz zaman hayatımızın her raddesinde söz hakkı olan bir olguyu dilegetirmiş oluruz.Ve buna paralel olaraktanda ona nekdar muhtaçlaştığımız.Devamlı yenilenen gelişen bir olgu olduğunuda göz öznüne alırsak,bu yenilenmeye seyirci kalmamız söz konusu dahi olamamaktadır...
Bir grafik sanatçısı adayı olaraktan ucundan bucağından değil bu ilerleyişi göbeğinden takib etmem gerekir ki bu durum böle değil.Geçici süreliğine bi tanıdığımdan edindiğim random bir laptopta şuan tasarım yapmaya uğraşıyorum.Aslında konu bu laptop değil...Konu bu evde bana 6 yıldır hizmet eden PCmle ilgili.İnternetle ilgili işlerimi PCmden hallediyor olmamdan ötürü,bu gün tam gaz start verdiğim laptop araştırmalarımda bana o yardımcı oldu.Lakin ortaya ilginç bir ironi çıktı.Bu aslında birazda duygusal.Bu araştırma pcm için şu anlama geliyor;"en geç 1 ay sonra pabuçun dama atılacak!".Bu durumu hissedebildiğini hayal ettim bir an. Patronunuzun sizin yerinize alacağı adamı size buldurması gibi bir olay bu aslında.
Bütün bu olanları düşündüğümde içim ciddi anlamda burkuldu.Sabahtan akşama kadar Freedom Fighters,Armed And Dangerus,Hitman,GTA 3 serisi,NFS Underground serisi,zorlaya zorlaya çalıştırdığım yine NFS Most Wanted gibi saysız oyunu bitirdiğimiz o zamanlara gittim bir an için,hiç banamısın demezdi...Bi saçma sapan oldum:D Hahaha ama ne garip olurdu düşünsenize eşyalarımızın böyle yetileri olsun...Evet fazlasıyla içinden çıkılamaz bir kaosa dönüşürdü.
Aslında bu daha önceden felsefeleşmiş tartışılmış bir mevzu olmasına rağmen arada hala durup düşünmemize neden oluyordur mutlaka.Birazda insan emektarlarına farklı biçimde bağlanıyor sanırım.Ve kopmak biraz daha zor oluyor.Ama ne denir tüketim çılgınlığı devam ettikçe üretenlerin bizen daha çok çıldıracağı kesin.ChipOnline üyelerinin emektarlarını saygıyla anar sizlerede iyi geceler dilerim.