peki arkaşdalar ben CREATIVE SB. AUDIGY VALUE 7.1 24 BIT (34 usd-gold pc)- ses kartı almayı düşünüyorum bu sistemle kullanan veya memnun olabileceğime inanan varsa mesajlarına açığım teşekkürler...(sistemim creative inspire 5200)
ayrıca maksimum verebileceğim para 50 ytl civarı
acaba hangi ses kartını önerirsiniz
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bende de Creative 7.1 sistem var..Sound Blaster Live! 24-bit 7.1 ses kartını önerebilirim..(5.1 desteği var..)Audigy`den bir önceki model serisindendir ancak ses ssteminden yine en yüksek verimi alabilirsin..
Yazmış olduğun kart da olabilir tabi..
teşekkür ederim yorumlarınız için
Ses kartını hangi amaçla kullanıcaksın??
ben creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Video Editor ve bu ses kartini yine creative`in P5800 5+1 speaker ile kullaniyorum..Cok basarili bir ses karti.
Oyunlarda ki EAX efect modu konusunda cok basarili.Oyun(unreal tournament 2003-04) icinde tunel icinde ates ettigimde silah sesinden cikan yankilar ilk dikkatimi ceken seydi,tunelden cikar cikmaz bu yankilar kayboluyordu..her hangi bir taraftan gelen ayak sesi, silah sesi yada bir sesi o taraftaki speakerden duyuyorum ve buda bana oyunda rakibimi onceden farketme olanagi sunuyor.Sesin geldigi yana yaklasinca ses artiyor uzaklasinca ses azaliyor.
Muzik lerde ise ses konusunda beni tatmin ediyor ama software (muzik playeri) konusunda tam bir hayal krikligi.listeledigim sarkilari siralamak cok zor.iskence ..sarkilari bulmak ayri bir sorun.yani winamp taki gibi basit kullanisli degil.ama winamp ve media playerden daha iyi bir ses kalitesine sahip.
film lerde gayet iyi tam surround ses aliyorsunuz...benim sana tavsiyem creative audigy serisinden biri.oyun ve muzik icin kullanacaksan EAX ,THX in olmasi sart.film icin ise DOLBY Serisi..benim soundcard im ile ilgili gerekli bilgiyi buradan bulabilirsin.
Sound Blaster Audigy 2 ZS tabi ki iyi..Bu kadar yazmana gerek yoktu yani..:))X-Fi`dan önceki seri ne de olsa..
Sound Blaster Live! 24-bit 7.1 en az ayzdığın kart kadar başarılı ve yazdığın özelliklerin hepsi mevcut..
Arkadaşın istediği maksimum 50 YTL..Audiy 2 ZS 50 YTL`ye varsa hemen alayım..:))