access kitabı

ismailasi
05-02-2008, 08:34   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

merhaba arkadaşlar, tavsiye edebileceğiniz en çok satan access kitabı varsa paylaşırsanız sevinirim.
teşekkürler

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 05 Şubat 2008 09:09
ismailasi
06-02-2008, 07:59   |  #2  
OP Yeni Üye
37 mesaj

yanıtlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

mesut_illegal
19-02-2008, 20:51   |  #3  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

Kardeş En çok satan demiyelimde biçok kitapcıda accessle ilgili kitap bulabilirsin içerik bakımından çoğu aynıdır şimdi en çok satan kitabı bilmiyorum .

enigma69
04-03-2008, 13:06   |  #4  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaşım, her kitapta oldugu gibi bilgisayar kitaplarında da esas olan kolay okunur ve anlaşılır olmasıdır.. Bu kitapların orjinali ingilizce oldugu için çoğu zaman anlamsız ve anlaşılması zor çeviriler olmaktadır ve konuyu anlamak zor hatta yorucu olmaktadır.. Bu durum için benim tavsiyem, bu tür kitapların bolca bulundugu büyük bir kitapevine gidip Access ile ilgili bütün kitapları bir araya getirip rastgele sayfalar açarak terimleri, türkçe tercüme-yada- açıklama, anlatımı kontrol etmen, ikinic bir tavsiye içinde projeler olan--CD li-- kitapları seçmen, bu sayede kafandaki sorunları proje içinde çözülmüş olarak görürsen, içine bakarak sende aynısını yapabilirsin..Ben kitaplarımı böyle alıyorum.. Kolay gelsin..

cudi_evindar
05-07-2008, 03:55   |  #5  
Yıllanmış Üye
100 mesaj

İhsan Karagülle Adında Bi Hocanın Kitabı Var. Tavsiye edebilirim. Çok güzel vede detaylı anlatmasının yanında resimli anlatılmış ve bi çok örnek içermekle beraber kitabın sonunda proje örnekleri var. yayın evi olarak Türkmen Kitapevi. Google den aratıp bulabilirsin