Uzakta olan modemden sinyal alıp sinyali daha ileriye taşımak istiyorum. Yalnız access pointlerde ethernet kablosu ile gelen veriyi kablosuz olarak dağıtır diyor bu bilgi doğru mu? Modemden kablo çekmek mesafe açısından iyi değil yani access point veriyi kablosuz olarak alıp yine kablosuz olarak dağıtabilir mi? Ucuz olması açısından da bunu almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Access Point kablosuz veri alır mı?
access poin kablosuz bağlantıdan kablosuz yayın yapmaz benim bildiğim Kablolu internetten kablosuz yapabilirsin ama o olur.
Yinede Bir Yolu var ama arkadaşım Wireless Routher alırsın bir tane 30 tl filan bilgisayara takarsın ama aldıgın routherin acces point özelliği olmalı sonra kablosuz modemden aldıgın interneti tüm kablosuz cihazlarla paylaşabilirsin ama routherin takılı pc açık olacak hep çünkü usbli tüm routherler pc kapanınca mecburen oda kapanır.Birde bunu sadece Windows 7 sistemde yapabilirsin xp ve Windows 8 yoktur.
Benim Kullandıgım Routher bu çok güzel
Uzakta olan modemden sinyal alıp sinyali daha ileriye taşımak istiyorum. Yalnız access pointlerde ethernet kablosu ile gelen veriyi kablosuz olarak dağıtır diyor bu bilgi doğru mu? Modemden kablo çekmek mesafe açısından iyi değil yani access point veriyi kablosuz olarak alıp yine kablosuz olarak dağıtabilir mi? Ucuz olması açısından da bunu almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.Sayın Kullanıcımız,Ürünümüzün birden çok fonksiyonu bulunmaktadır. Bu ürün ile kablolu ADSL/Kablo modeminizi kullanarak kablosuz internet erişimi sağlayabilir, tek geniş bant yayınını birden fazla bilgisayara paylaştırabilir, ve sizin sormuş olduğunuz gibi kablosuz köprüleme yaparak yayınınızın kapsama alanını genişletebilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için websitemizdeki WDS-150 Kablosuz AP-Routersayfasını inceleybilir, NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz. Destek hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.
0216 366 66 96
Saygılarımızla,