acemiyim yeniyim meraklıyım

HPQ-User
29-09-2011, 14:43   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

hüso aga sormuş:
sorunum bana göre yok fakat şöyle söyliim virüs tarama prg göre baya var tarıyor siliyor yarın tekrar 100 küsür prblem var diyor siliyor böylece benimde kafam karışıyor gerçekten varmı yokmu?bizaman hotmail gelen sayfamı açamıyordum hata 150 mi ne yazıyordu sonra nasıl oldu bilmiyorum şimdi açılıyor fakat ben hala pisikolojik olarak açılmayacak gibi hisse kapılıyorum ve bazen hotmailimi kontorol dahi etmeden diğer yerlerde gezinip bilgisayarı kapatıyorum birde sizin dergilerin verdiği oyunların hiçbirisini doğru dürüs yükleyip oynayamadık skıntı oluyor şikayet olarak algılamayın sorun galiba yine bizde sanırım özür diler çalışmalarınızda başarılar dilerim

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
bilsem verecemde pek anlamiyorum toplama bilgisayar tanış vasıtasıyla aldım işimizi görsün diye orta kapasite aletlerle donatılmış birde ben yazmadan geçemicem chıp dergisini ara sıra alıp inceleyen birisiyim fakat bir türlü içerisinde verilen bilgilerden tam anlamıyla yararlandığımı söyleyemem sorun sizden değil benim beceriksizliğimden oluyor cd leri meraktan alıp baktıktan sonra bir kenara bırakıyorum öylece duruyor yani kafam karışıyor düz mantık devam ediyorum bilmem anlatabildimmi açıkcası sorunumun donanımmı yazılımmı olduğunuda bilmiyorum yinde öylesine yazmak istedim faydalı olabilirseniz sevinirim teknik veya başka açılardan şimdiden teşekkürler.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/13.0.782.220 Safari/535.1

Erdem_Aydın
29-09-2011, 17:50   |  #2  
Erdem_Aydın avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 18
1,628 mesaj

arkadaşım virüsler sürekli kendini kopyalar diğer dosyalara hergün o kadar çıkması normal kurtulmanın tek yolu ne var neyok sıfırdan hiç bişey bırakmadan format... başka türlü olmaz... sistem özelliklerini en basit olarak bilgisayarım simgesine sağ tıklayıp özellikleri seçersen işlemci model ve hızını ram miktarını öğrenirsin...