merhaba arkadaşlar başlıkta belirttigim gibi bir ısınma problemim var fanı yeni temizledim ve termal macunuda yeni sürdüm peki bu ısınma sorunu nedir ? hard diskin orda bir ısınma oluyor ve hemen bilgisayar kendini kapatıyor oyun oynamama izin hiç bir şekilde yok.
acer 5738g ısınma sorunu
http://www.dosya.tc/server9/ovLvqW/Ads_z.png.html
buyur dostum dedigini yaptım fakat anlayamadım birde sen bak.
HD tune ile error scan testi yap resmin paylaş,Healt kısmının resmini paylaş.Resimleri "Hızlı resim.com" atıp ver.
Aida64 ile Algılayıcının da resmini çekip at.
Bios'a grip optimize/Optimal Default yapıp Save and exit yapın.
Leptopunuzun Modelini Leptopun altına bakıp yazın ve aida64 ile anakart bölgesindeki anakart modelini yazın. Anakart sekmesinden Bios kısmınında resmini atın.
İster bu resimleri rarlayıp rghosta upload edip paylaşın yada teker teker Dediğim siteden paylaşın.
Biosun Eski;
1.34 version sürümü bios dosyan.
_____
Ekran kartı driverin:
_____
Wifi driverin
HDD de sorun var İlk önce Garantisi varsa gönder garantisi yoksa bile servise gönder parası ile yaptır. HDD 51 derece gözüküyor.
Ben HDTUNE 5.0 ile yap demişdim ama neyse Sorunlu olduğu gözüküyor zaten. Ya yeni hdd al yada Servise gönder bi baktır.
Biosa girip Exit bölümünden Optmal/Optimze default seçip Save and exit tıklıyacaksın. Phoinex ise Optimze default yazan tıklayıp save and exit tıkla.
Aida64 ile bios sürümünü öğren kaç ise söyle. Eğer 1.34 yazmıyorsa yapamamışsın. usb belke Elinde varsa Dosdan yapmayı anlatacam.