8600GT 512mb geforce ekran kartına sahip bu aletle call of duty 4 gibi son çıkan oyunları en son ayarlarda alet kasılmadan oynayabilirmiyim? yada 2500 ytl civarında bu bilgisayardan daha iyi oyun performansı alabilecegim baska bir alet önerebiir misiniz?(maksimum 2500ytl) şimdiden teşekkürler...
Acer 5920 ve harika Tasarım +8600 GT
- 1
- 2
ACER ASPİRE 5920G XP Driver...
Gerekli Anlatım İçin Aşağıdaki Siteye Giriniz,
GİRİŞ İÇİN TIKLAYIN
Arkadaşlar bilgisayarın en sağında bulunan multimedia tuşları ile hemen yanında bulunan rakamların üstündeki Fn kısayol tuşları aynı sanki
kullananlara soruyorum bir fark var mı?
Bu laptopun o kadar abartılacak kadar güzel bi performansı yok ana tasarımı mükemmel fiyatıda ondan öyle pahalı olsa gerek..
Selam arkadaşlar.ben bu bilgisayarı 2.5 yıl önce aldım ve çok memnunum.garantiside bitti.fakat geçenlerde bilgisayar kendi kendine kapandı ve açılmadı.format attım düzeldi bilgisayar fakat açılırken acer yazısının üstünde kırmızı çizgiler çıkıyor.ve bilgisayara ekran kartı yüklenmiyor.ekran kartını yüklediğimde bilgisayar açılmıyor ve bende en son iyi yapılandırma ayarlarından eski haline getirip kullanıyorum.ekran kartı olmadan da çok verimli kullanılamıyor.bu sorunu nasıl çözebilirim bi bilgisi olan var mı acaba?
- 1
- 2