Casper burada beni windows 7 ve nod32 si ile kararsız kıldırdı, casper mi acer mi bilemiyorum, tek farkları tasarım ve işletim sistemi.Ama casper a pek güven olmaz mı olur mu bilemedim de, size danışmadan almayağım dedim, kesin alıcıyım birini.İstememin nedeni ise yeterki taşınabilsin heryere çantaya at götür taşı heryere,anlık ileti atabileyim konuşabileyim, internete girebileyim ve film izleyebileyim.Kullanım amaçlarımda DVD sürücüsünün pek önemi yok.Linkleri aşağıda;
Acer A150-BB mi Casper Minibook CPU-N270-8E03 mi
Casper almanı tavsiye ederim. Hem windows 7 yüklü hemde güvenlik programları veriyor yanında.
Evet, ben güvenlik programı ve windows 7 verdiği için düşünüyorum ama sorun çıkıyormuş, malı kalitesizmiş ve yurtdışından gelip türkiyede montajlandığı için güven olmuyormuş diyorlar.O yüzden bilemedim eğer böyle şeyleri görmeseydim belki gözüm kapalı casper alacaktım :)
Benim bir arkadaşımda var casper notebook. Gayet güzel çalışıyor, hiçbir sorun yok.
Hmm, galiba casper netbook alacağım bende.
Benim tavsiyem Casper, diğer arkadaşlarda ne önerir, bilmiyorum :)
Tavsiyen için çok teşekkürler, teknohat :)
Rica ederim, şimdiden hayırlı olsun :)
Acer derim;
Acer, daha küçük(Taşınabilir), diğer seçenekten daha kaliteli.
Win7 Starter OEM zaten 60 TL
Ayrıca Casperin ekran kartıyla ilgili bir açıklama bulamadım.
Hepsi bir yana, yerinizde olsam tüm kullanım amaçlarınızı kolaylıkla yerine getirebileceğiniz bir telefon olan N900 ün gelmesini beklerdim.
Casper'ı iyi kullanırsan sorun Olmaz ben de Casper notebook ve masaüstü PC kullanıcısıyım hiç sorun yaşamıyorum casper al özellikleri de standart zaten ayrıca win 7 str'de artık 3 program sınırı da yok güvenle Kullanırsın
arkadaşım her ikisini kullanan biri olarak casperi tavsiye ederim. neden diyeceksin; acer aldım hard diski tek parça ve recovery prog. olduğu için bölünmüyor. disk bölme programlarının hepsini denedim.bana casper daha kullanışlı ve hoş geldi.
sağolun yorumlar için, iyice caspere yöneldim ben.Ayrıca,
falconer arkadaşım ben 1000-1500 tl yi bir cep bilgisayarına verecek değilim bütçem sınırlı.Hadi 5530 aldım ama ben daha geniş ekranda daha gneiş klavyede laptopta yazarsam daha rahat olurum ve çalışmalarımı da sürdürebilirim not defteriyle, denemelerde yaparım.