Acer AS5710G notebook kapanma sorunu

HPQ-User
29-09-2008, 20:25   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

Batur sormuş:
Notebook umu alalı 1 sene oldu hemen hemen.. ama bikac aydır kendi kendine kapanıyor.. ben önce entegre macununu kurudugunu weya fan ın tozlandıgını düşündüm.. teknik serwise götürdüm programların birisi vistayla cakısıyormus, öle dediler we bana 80 dolar masraf cıkardılar.. image sorunu war dediler.. bu cakısan programı nasıl bulabilirim nasıl bi çözüm önerirsiniz.. image sorunu icinde ben yedekleme yapmamıstım sistemin. ilk güne döndürmem icin yedekleme cdsini olusturmam şart mı, formattan baska care war mı, bilginize.. şimdiden teşekkürler.. iyi calısmalar.. sitenizi günde en az 1 defa geziyorum we cok begeniyorum basarılar...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Acer AS5710G notebook, core duo 2.0 işlemcili, 2.0 gb Ram, 128 ati ekran kartı, vista işletim sistemi yüklü..

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727)

YasarS
29-09-2008, 20:37   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,238 mesaj

Bilgisayarın aşırı kirlenme sonucu veya soğutma yeterince iyi değilse işlemci aşırı ısınır ve reset çeker veya kapanır.Ama çakışma olayını yeni duydum.Şahsen ben 80 dolar vereceğime kapanmaya başlayan gün itibarı ile ondan önce ve ondan sonra yüklenen herşeyi kaldırırım hatta çalışan bütün programları kaldırırım taki bilgisayar kapanmayı kesene kadar işte o zaman anlarız çakışmamı değilmi.Birde sistem geri yükleme zaten kendi otomatik aktif olup belirli miktarda bir yedek alır sistem geri yükleme noktası oluşturmak kişisel özel bir tarihe aittir.