Arkadaşlar merhaba http://www.teknosepet.com/pinfo.asp?pid=30958 linkini belirttiğim ürünü almak istiyorum sizce nasıl bir notebook fiyatı baya uygun geldi bana başka yerlerdede baktım görüşlerinizi bekliyorum ltfn
ACER AS5920G-3A1G16MI hakkında
dostum işlemcisi rami düşük yani işlemci en az 2.0 olsa çok daha iyi olur.oyun oynarmısın ona göre önerilerde bulunalım çünkü bu bilgisayara bu parayı bence verme
ya elbette oyun oynarım ama pek değil yani öle yüksek grafik oyunları oynamam fiyatı çok uygun geldi bana özelliklerde fena değil sanki fiyatına göre...
yukarıda baktığım tüm modeller dual core senin işine hiç yaramaz şimdi günümüze de centrino2 core 2 duo varken sana niye bunu önerdiler anlamadım arkadaşım
bu seçeneklerden hiç biri iyi değil arkadaşım sana bir tavsiym var
sana önderdiğim modeli tavsiye ediyorum kesinlikle bu iki modeli beyeneceksin
bu birincisi bu çok güzel
bu da iyi model
bide toshiba dan ekliyim dedim
sana tavsiyem bu üç model den oluşuyor
hasan_gulyukarıda baktığım tüm modeller dual core senin işine hiç yaramaz şimdi günümüze de centrino2 core 2 duo varken sana niye bunu önerdiler anlamadım arkadaşımarkadaşım bu bilgisayarları önermesini biz de biliriz ben fiyata göre öneri yaptım arkadaş anlaşılan 1200 falan verecek çünkü düşündüğü bilgisayar da öyle.senin önerdiklerinin en ucuzu 1900.yani biraz alakasız olmuş.arkadaşın aklındakinin işlmecisi 1.6 hiçbir işe yaramaz.benim önerdiklerim ise 2.0 lı işlemciler ve core duo olmasına rağmen 1.6 lık core2duo ya fark atarlar işlemci açısından.umarım anlatabilmişimdir.tabi arkadaş diyorsa ki ben 2500 lirada veririm ozaman senin dediğini alsın tabi ama konuya daha iyi bakarsak arkadaş 1200 e fiyatı iyi demişbu seçeneklerden hiç biri iyi değil arkadaşım sana bir tavsiym var
sana önderdiğim modeli tavsiye ediyorum kesinlikle bu iki modeli beyeneceksin
bu birincisi bu çok güzel
bu da iyi model
bide toshiba dan ekliyim dedim
sana tavsiyem bu üç model den oluş
arkadaşım verdiğin üç seçeneklere baktım hepsi dual core ama fiyat açısından diyorsan bakarım ben size kusura bakmayın fiyat yönünden bilmiyordum eyse bn size fiyat yönünden daha iyi bilgisayar önereceğim