Gittigidiyordan 550 liraya 2. el Aspire 5101 laptop aldım 3 gün önce. İlk kamerasını çalıştıramadım Xpde. Driver yüklediğim halde çalışmadı. Vista yüklersem belki çalışır dedim fakat yine çalışmadı. Dün usblerin çalışmadığını farkettim. 3 girişte çalışmıyor. Ardından touchpad ve klavye kilitlenmeye başladı. Beklemeye alıp tekrar döndüğüm zaman ekranda titreme ve çizgiler oluşmaya başladı. Kapatıp tekrar açayım dedim. Bu sefer de ekrana görüntü gelmiyor 4, 5 denemeden sonra görüntü geliyor fakan touchpad ve klavye kilitli oluyor. Hoparlörlerden cızırtı geliyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yardım ederseniz çok sevinirim
Acer Aspire 5101 sorunu!
Dostum cihazın garantisi varmı bilmiyorum ama varsa hemen ver. Ayrıca niye aldınız demedende edemiyecem . 550 liraya sıfır netbook alsaydınız ondan kârlıydı. Yada 800 - 900 civarıda yeterli düzeyde notebooklar var neden 2.el aldınız bugibi şeylerde 2.el en son bulaşmanız gereken şey. Sanırım satın aldığınız kullanıcıya iade etme şansınızda yok. E napıcaz sizde bi gittigidiyor üyeliği alın ve cihazı satışa çıkarın . selametle..
Dostum cihazın garantisi varmı bilmiyorum ama varsa hemen ver. Ayrıca niye aldınız demedende edemiyecem . 550 liraya sıfır netbook alsaydınız ondan kârlıydı. Yada 800 - 900 civarıda yeterli düzeyde notebooklar var neden 2.el aldınız bugibi şeylerde 2.el en son bulaşmanız gereken şey. Sanırım satın aldığınız kullanıcıya iade etme şansınızda yok. E napıcaz sizde bi gittigidiyor üyeliği alın ve cihazı satışa çıkarın . selametle..
Servise göndermeyi düşünüyorum :/
Garantiniz varsa hemen gönderin değişim isteyin 2.el olduğu için 2 yıl sürenizde yok kaç ayınız kaldı bilmiyorum ama bitmeden değişimi yaptırın.
Sorunun ne olduğu hakkında yorumu yapacak biri yokmu?
En güncel driverları kurup tekrar deneyin. touchpad klavye kitlenmesi driveri sorunluymuş gibi geliyor acerin sitesinden en güncellerini yükleyip sonucu yazın olmazsa diğer öneriler yol gösterir.
En güncel driverları kurup tekrar deneyin. touchpad klavye kitlenmesi driveri sorunluymuş gibi geliyor acerin sitesinden en güncellerini yükleyip sonucu yazın olmazsa diğer öneriler yol gösterir.Klavye de çalışmıyor malesef. Ayrıca usbler de. Yani kontrol edilecek bişey yok.Son Düzenleme: duncan_fb ~ 02 Mart 2010 09:50