Diz üstü bilg. video bile oynatırken hafif takılmalar yapıyor ( ses takılıyor+ görüntü )...İşlemci fanını temizledim, yeni rem aldım genede sorunu çözemedim...yardımcı olursanız çok sevinirim...Pc: acer aspire 5500z,1.5gb ram,60gb hdd,işlemci 1.7mhz pentium m,intel 900 grafik işlemci(paylaşımlı)
ACER aspire 5500z imdaat !!!
bu sorun ne zaman olmaya basladi? yani durup dururken mi yoksa yukledigin bir yazilim yada surucuden sonra mi? isletim sistemini bastan mi kurdun yada. simdi senin kullanici duzeyini bilmedigimden;
suruculer yuklu olmayabilir, codec ler bozulmus olabilir. PC asiri isiniyor olabilir...
Yeni format attık, gene düzelmedi codekleri de yeniden yükledik,Sorun birden bire oldu toz kapmış diye şüphelendim açıp işlemci fanını temizledim ama gene aynı...
peki suruculerin hepsi yuklu mu? bazen XP otomatik taniyinca sorun cikabiliyor. orjinal surucu CD sini kullanmayi dene.
yazılımla ilgili bir sorun yok bence çünkü aynı şekilde daha önce aynı sürücülerle sorunsuz çalışıyordu...
bazen guncel codec ler eski codec ler ile cakisma yapabiliyor. kaza lite codec leri dene sadece nero nun kileri felan yukleme varsa. isletim sistemini sifirdan kurdugunda hic birsey yuklemeden takilan vidyolari calistirmayi dene. sonra adim adim surucu ve codecleri yukle. her bir adimda yine kontrol et. cok ilginc bir durum. ya gozden kacirdigin bir durum var ya da donanim sorunu.
teşekkür ederim bi deneyeyim.