Arkadaşlar, Acer Aspire 9420 Laptopum var. Windows 7 yüklemek istiyorum, Ama Acer'ın sitesinde XP ve Vista Driverları var. 7 Vista driverlarını Destekler mi ?
Acer Aspire 9420-Windows 7 Yüklenir mi ?
vista da sorun yaşamanız cok muhtemel siz en iyisi 7 kurun drverları biraz araştırma yaparak bulursunuz.
Sistem özelliklerini yaz.
vista da sorun yaşamanız cok muhtemel siz en iyisi 7 kurun drverları biraz araştırma yaparak bulursunuz.Buradaki 9. ve 11. mesajları oku.
Sistem özelliklerini yaz.İntel Core 2 Duo 1.86 GhzBuradaki 9. ve 11. mesajları oku.
1 gb ram
Nvidia Geforce GO 7300 Ekran kartı 128 mb
160 Gb harddisk
Servise gönderdinmi arıza olduysa ekrankartın değiştirilmiş olabilir veya programda hata var.Anlamadığım nokta var, PC'nin üzerinde 128 mb yazıyor. Fakat Nvidia'ın PC'de kurulu programında 256 mb yazıyor.
Windows xp dışında bir işletim sistemi kullanmak istiyorsan rahat kullanman için imkanın varsa ve istersen mevcut ramin yanına 2GB ram eklemeni tavsiye edrim.
NOT:Eğer 64 bit işletim sistemi kullanmak istiyorsan en az 4GB ram'in olması gerekli.Yapamazsan bir bilgisayarcıya götürmeni öneririm.
Son Düzenleme: padisah ~ 13 Ağustos 2013 12:55
Servise gönderdinmi arıza olduysa ekrankartın değiştirilmiş olabilir veya programda hata var.Not'una katılmıyorum. Bende 2GB Ram var ve Win7 Ultimate ve 8 Pro 64Bit kurdum. Tek sanal makine açtığımda sistemde kasmalar yaşadım. 64Bit min. 1GB Ram'e kurulmalıdır. Ve ayrıca her laptoba Ram takviyesi yapılamaz. O sistem windows 7 home basic veya premium rahat kaldırır. Bende ses kartının vista sürücüsü 7 de çalıştı. Ama nette bulduğum 7 sürücüsü 8de çalışmadı. İşte şimdi o yüzden ses kartını ya değiştireceğim yada kendim bir sürücü yazmak zorunda kalıcağım :SSWindows xp dışında bir işletim sistemi kullanmak istiyorsan rahat kullanman için imkanın varsa ve istersen mevcut ramin yanına 2GB ram eklemeni tavsiye edrim.
NOT:Eğer 64 bit işletim sistemi kullanmak istiyorsan en az 4GB ram'in olması gerekli.Yapamazsan bir bilgisayarcıya götürmeni öneririm.
Not'una katılmıyorum. Bende 2GB Ram var ve Win7 Ultimate ve 8 Pro 64Bit kurdum. Tek sanal makine açtığımda sistemde kasmalar yaşadım. 64Bit min. 1GB Ram'e kurulmalıdır. Ve ayrıca her laptoba Ram takviyesi yapılamaz. O sistem windows 7 home basic veya premium rahat kaldırır. Bende ses kartının vista sürücüsü 7 de çalıştı. Ama nette bulduğum 7 sürücüsü 8de çalışmadı. İşte şimdi o yüzden ses kartını ya değiştireceğim yada kendim bir sürücü yazmak zorunda kalıcağım :O şekilde 64bitten iyi performans alabildiysen şanslısın. 64 bit içn önerilen ram 4gb ve üzeridir.
O sistem windows7 home basicte kasarak çalışır ram 1gb.
Kardeş bende aynı pc den kullanıyorum bende win7 yüklü sadece ekran kartının driverini yüklüyorsun olay bitiyor