Merhaba arkadaşlar,Googleda araştırma yaparken çıkan sonuçlardan Hackhell diye bir siteye ismine bakmadan girdim maalesef Tabi hemen hacklendi bilgisayar Windows xp açılmıyor bile.. napabilirimm??? Acil yardımlarınızı bekliyorumm
Acer Aspire One AOA150 - hacklendim acil yardımm l
1.si hacklenmek o kadar kolay değildir steye girmekle olacak bir şey değildir
2.si ise virüs bulaşmıştır sisteme bu olasılık üzerinde çare ara bence karpersky rescue disk indir cd veya dwd ye yaz sonra cd den başlat tarasın onarsın kesin çözüm cdyi oluşturduktan sonra tak sürücüye bioslardan başlat format atıyorsan bunuda yabarsın çok basit iş ama inan sonuçları göreceksindir ve açıldıktan sonra artan performansı (yabtıktan sonra biosları eski haline getirmeyi unutma kolay gelsin 32 solucanı girmiştir onun işine benziyor)
Cevabın için teşekkürler fakat bi sorun var bu bilgisayarda cd takcak bi yer yok:( mini laptoplardan..
bilgisayar açılıyor fakat windowsa girmiyor, windows açılırmış gibi oluyor fakat msdosa geri dönüyor..msdostan ne secersem seceyim yine aynı şey oluyor..cd ile halledilemiyor da..tıkandım kaldım :(
usb falanda yokmu? varsa oda işini görecektir rescue diskini ona kurabilirsin ve usbden başlatabilirsin
usb var:) denicem birazdan çok teşekkürlerr
Benim Bilgisayara aynısı olmuştu eskisine götürdüm servise anakart yanmış dedi... Bilgisayar tam açılcak baştan başlıyodu tam açılcak baştan başlıyodu garantide değiştirmitik anakartı... :S Ama emin değilim senin bilgisayara aynısı olmamıştır... xD