Bu ne güzelliktir ya hayran kaldım. Bluray okuyucu bile var 2 tane 9800gtx ile SLI yapılmış, Q9550 işlemci, 2x640 gb HDD çok harika olmuş özelliklerinin yanı sıra dizaynı mükemmel yapılmış şu an bundan kat kat iyi sistemler mevcut olmasına rağmen çoğumuz buna bile sahip değiliz bunu kullananlar var mı görüşlerini buraya yazarlarsa sevinirim
acer predator
yok be Erdem bunu kullanan burda yoktur, tasarım olarak gerçekten güzel ama.
tasarımı çok iimiş valla
bunun özelliklerini bilion mu?fiyatı fl*n
ben bu bilgisayarı hepsiburada.com da gördüm ve yorum yazdım.yorumumu yayınlamadılar.bu pc 6000tl üzerinde ve monitörü yok.resimdeki monitör görüntü sadece. özellikler çok berbat.ddr2 800 ram var.bu bilgisayarın en güzel özelliği sıvı soğutma sistemi, kasa görünümü ve blueray okuyucu var.6000 tl ye corei7 işlemcili süper ötesi sistem toplarım ve bu bilgisayarı performansta yerle bir eder.bu bilgisayara bu kadar para verilmez.görüntüye 6000tl verilmez....
genede almam.sıvı soğutmaya gerek duyulmayabilir.blueray yazıcı olsa daha iyi olurdu.zaten biz insanlar pc kasasını açıp kapatmaya kullanıyoruz.yüzüne doğru düzgün bakmıyoruz.
erdem barışzaten biz de ondan bahsediyoruz görüntü mükemmel bu fiyata 2 tane gtx295 ile SLI yaparım siz olsanız bu kasayı almazmıydınız mesela 2500 tl civarı olsaydı2500Tl olsa gözüm kapalı atlardım. Tabii param olursaAma bu fiyata denilen gibi olağan üstü bir sistem kurulur buna verilmez. Çok saçma ve gereksiz olur.
Hazırlanın savaşıyoruz bi ara mac pc yi dövüyordu bi videoda işte bununla gidiyoruz oraya bakalım buna ne dicek :D transformers dan fırlamış gibi süper tasarım
Evet kasa çok güzel ancak biçilen değer çok fazla.. Kimse bu devirde görüntüye okadar para bayılmaz. Zaten işimiz görüntüden ziyade sağlam bir sistem toplamak değil mi?
Süper birşeymiş yaa..Tam sevdiğim kasa tipi..hayran oldum valla :)