ses aygıtının olmadığını gösteriyor ama wardıı formattan sonra yok oldu anakart cd sini taktım genede tık yok napcam ben yaaaaaaaaaaaa
aciiiiiiiiiiiiiiiil kimse yok mu?
Sen böyle bi baslik ve soru ile zor bulursun cevabini..
Nedir sistem özelliklerin, Ses kartinin markasi ne?
bari anakartının marka ve modelini yazsan veya ses chipinin ona göre sana bir link yazardık
anakartını deraverini yüklerken yanlışlık olmuş olabbilir..
anakardmodelini bikmiyorum sadece bende bilgisayar cd si war onun üstündede sis chipset motherhood utilities yazıyo tucd ver.2.46 yazıyo bumudur acaba?
en iyisi kasayı açıp anakart marka modeline bak sonra anakart üreticisnin web sitesinden bulursun bulamazsan onları yaz yardımcı olacaklar çıkacaktır
öncelikle sissoftsandra veya evrest gibi bir sistem test programı bul bu programlar yardımı ile anakar markası ve diger gerekli bilgileri topla ve sorununu yeniden tanımla ve foruma yaz bizde sana yardımcı olalım
BİŞE DİCAM YA BENİM ANACARD GA-8S661GXMP(-C)SİS 661GX CHİPSET BUNLA ALAKALI LİNK GÖNDEREBİLİCEK WAR MI?LÜTFEN ÇOK ACİL LAZIM BANA
anakartın bumu?
eger buysa gigabaytın resmi sitesine bakıcan ama varmıdır bilmem
Eger marka pc ise (DELL, SIEMENS, IBM vs.) tüm sürecülerini internette kendi sitelerinde veiryorlar. Blgisayariniin markasi nedir?
bılgısayarının adını modelini verırsen daha ıyı olur kanaatimce
Bilgisayarın sağında solunda yazmıyor mu modeli yazması lazım bi yerde
muallaoooooof ya bulamı
arkadaşlar herkese çokteşekkür ederim sorunumu hlledebildim
ilgilenen herkesten allah razı olsun
faturana bak herşeyi yaması lazım yada irsaliyesine hani oda olmadı aldıgın yerde mutlaka laydı vardır orayla konuş