açık artırım satılık empire universe 2 account

electronicbaba
02-05-2014, 13:35   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj

merhaba arkadaşlar!

almanyadan arkadaşın birisi empire universe 2 oynuyor ve 2009 da başladığı accountu vermek istiyor. bana sordu bende burda size sunuyorum. bana gönderilen bilgiler bunlar:

toplam 123.021.847 askeri var. şöyle bir hesap yaparsak bunun ne kadar olduğunu anlamak için, daha da kolay olur bu accountun değeri:
100.000 asker yetişdirmek yaklaşık 28 saat sürüyor. yani kaba hesab 1230 gün gerekiyor bu askerleri yetişdirmek için. bu da tabiki sadece her gün yetişdirmek için hem sanal paran varsa ve kayıp etmezsen 3,5 yıl sürer :)

ayrıca bütün teknolojileri yetişdirmiş ve bunker denilen olayı bile var. şu an 25 kişinin askerleri ile koruma altında. teknoloji ürünleri de hazır bekliyor yaklaşık toplam 2000 ürün var. 10milyon değerinde 4 tane kommandosu var.

ayrıntılar için en iyisi mail olarak irtibata (oxymoron@outlook.com mail adresini kullanabilirsiniz) geçin. veya bir mesaj veya mail adresi atın buraya. oyunun kendisi için looki sayfasından bakabilirsiniz: http://www.looki.com.tr/gaming/empire_universe_2_s75.html

slmlar